Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ένας Αντιδήμαρχος ετών ...82!





Ένας*82χρονος αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος στα Ανώγεια. Ετοιμοπόλεμος και δυναμικός, ο Λευτέρης Μανουράς αναλαμβάνει να δώσει τη δική του μάχη για την καθημερινότητα του χωριού στην προσπάθεια να επιλύσει κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα που θα προκύψει. Επελέγη από το Δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, μετά τις δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο ίδιος είναι συνταξιούχος κτηνοτρόφος, όπως οι περισσότεροι συγχωριανοί του, ενώ εδώ και περίπου δύο δεκαετίες διατηρεί με τη σύζυγό του την παραδοσιακή ταβέρνα “Μανουράς” στο Μετόχι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι και τον πεθερό του τον έλεγαν Λευτέρη Μανουρά και είχε διατελέσει και εκείνος Αντιδήμαρχος.

Ο νέος Αντιδήμαρχος μίλησε στην “ΑΝΩΓΗ” με συγκινητικά λόγια:
« Ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη για την τιμή που μου κάνει και μου εμπιστεύεται ένα δύσκολο έργο του Δήμου.
Είμαι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος και έχω κάποιες δυσκολίες με τον εαυτό μου, αλλά παρ’ όλα αυτά θα παλέψω με όσες δυνάμεις έχω για το καλύτερο μέλλον των Ανωγείων και των Ανωγειανών. Για την καλύτερη κοινωνική αξία των Ανωγείων. Θα αφιερώσω ψυχή και σώμα για κάθε άνθρωπο των Ανωγείων, για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Γεννήθηκα το 1937. Το ’44 που κάηκε το χωριό ήμουν 7 χρονών. Παντρεύτηκα 31 ετών την Ευαγγελία Μανουρά του Σωμαρολευτέρη, ο οποίος ήταν ο μόνος Ανωγειανός που υπηρέτησε τον Δήμο Ανωγείων για 40 χρόνια! Κάναμε τέσσερα παιδιά, τα μεγαλώσαμε, τα παντρέψαμε, τα αποκαταστήσαμε.Είμαστε ευχαριστημένοι με όλα αυτά παρ’ όλες τις ανάγκες που είχαμε, παρ’ όλα τα ζόρια και τις δυσκολίες που περάσαμε, και ευχαριστώ τον Θεό για όσα μας προσέφερε και τη βοήθειά του.
Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω τον Δήμο Ανωγείων και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Ευχαριστώ όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και την οικογένειά μου που με στήριξε. Τα Ανώγεια αξίζουν το καλύτερο και πρέπει όλοι μαζί να παλεύουμε γι’ αυτό. Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους και όλες καλή αρχή!».

* Πηγή: neakriti.gr

airetos.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael