Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

6 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το μπάνιο σου άμεσα





Εκτός από την ντουλάπα σου που θέλει ανανέωση, ανανέωση είναι πιθανό να χρειάζονται και μια σειρά από αντικείμενα που έχεις στα μπάνιο σου.
Κάποια αντικείμενα που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι πιθανό να πρέπει να τα πετάξεις προτού τελειώσουν.
Οδοντόβουρτσα
Τρεις μήνες περίπου μετά από καθημερινή και συνεχή χρήση, η οδοντόβουρτσα χαλάει. Θα δεις τα τριχάκια της να βγαίνουν προς τα έξω και ουσιαστικά όσο περισσότερο την κρατάς, καθαρίζεις λιγότερο αποτελεσματικά την πλάκα και τα μικρόβια.
Σφουγγάρι
Είναι ένα αντικείμενο που σε ακουμπά καθημερινά, βρίσκεται σε υγρό περιβάλλον και η μούχλα και τα μικρόβια είναι πάνω του, δίπλα του, μέσα του. Προς θεού άλλαξε το σφουγγάρι κάθε μήνα!
Οδοντόκρεμα
Μπαίνει στο στόμα σου καθημερινά και αν η οδοντόκρεμα σου μυρίζει περίεργα, έχει περίεργη γεύση ή κάτι σου πάει στραβά, δεν θυμάσαι καν πότε άνοιξες τη συσκευασία, απλά πέταξέ την. Γενικά, μετά από ένα χρόνο, η ανοιγμένη οδοντόκρεμα καλό είναι να πεταχτεί, μιας και το φθόριο χάνει την ισχύ του, τα υλικά μέσα της διασπώνται και κρυσταλλώνουν και δεν μπορείς καν να την απλώσεις σωστά.
Σαπούνι
Όπως το παλιό καλό κρασί, έτσι και το σαπούνι όταν είναι κλειστό, μπορεί να μείνει χρόνια στο ντουλάπι σου. Αν όμως το χρησιμοποιήσεις έστω και μια φορά, αν μυρίζει, αν χάσει το χρώμα του, αν αποκτήσει εγκοπές, πέταξέ το.
Ξυραφάκια
Μπορείς να αποστειρώνεις το ξυραφάκι μετά από κάθε χρήση; Αν όχι, τότε να ξέρεις πως απαιτείται αλλαγή μετά από 3-5 χρήσεις ή ανά δύο εβδομάδες.










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael