Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χειροτονία του Θεολόγου Μάρκου Λαζόγκα στον Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019


Με αισθήματα χαράς ανακοινώνεται στους αγαπητούς ενορίτες ότι ο Θεολόγος κ. Μάρκος Λαζόγκας, γέννημα θρέμμα της ενορίας μας και γαλουχημένος εξ απαλών ονύχων στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου Σιατίστης, πρόκειται το προσεχές Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 να χειροτονηθεί διάκονος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς . 

Το γεγονός της χειροτονίας του ευλαβούς ενορίτου μας αποτελεί ιδιαιτέρα τιμή για την ενορία μας και για το λόγο αυτό κοινοποιείται η πρόθεση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου Σιατίστης να προγραμματίσει τη μεταφορά με λεωφορείο όσων ενοριτών επιθυμούν να παρευρεθούν. 

Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο και παρακαλείσθε όσοι επιθυμείτε να μεταφερθείτε με το λεωφορείο να δηλώσετε συμμετοχή στους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους κ. Αλέξανδρο Τέρτη και κ. Χρήστο Κάστια, μέχρι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. 

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει για τη χειροτονία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 7:30πμ από το χώρο του Γυμνασίου. Εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael