Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη-Σιάτιστα: Κλιμάκιο της ΝΔ την Τετάρτη 4-9-2019 με επικεφαλή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα


Στο δρόμο για την 84η Δ.Ε.Θ. και την επικείμενη έλευση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη Θεσσαλονίκη, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις, με περιοδείες Κλιμακίων Στελεχών του Κόμματος σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη, στη βάση του τρίπτυχου: ακούμε, συζητούμε, προτείνουμε ως ενεργές κοινωνίες, για την αναπτυξιακή προοπτική σε τοπικό - περιφερειακό επίπεδο, βασιζόμενοι στο ρεαλισμό και στην αισιοδοξία που υπάρχει πλέον για την απαιτούμενη επανεκκίνηση της Χώρας, στην πορεία των ήδη επιτυχημένων δράσεων και ενεργειών της νέας Κυβέρνησης. 


Συνεπώς, την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Σεπτεμβρίου 2019, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης γνωστοποιεί ότι στην Π.Ε. Κοζάνης θα περιοδεύσει Κλιμάκιο Στελεχών της Ν.Δ., συγκροτούμενο από τους τέσσερις (4) Βουλευτές Κοζάνης, κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ Γεώργιο, κα. ΒΡΥΖΙΔΟΥ Παρασκευή, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Ευστάθιο, κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ και με επικεφαλή τον κ. Κώστα ΣΚΡΕΚΑ, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτή Ν. Τρικάλων. Ειδικότερα, πρόκειται να γίνουν οι εξής επισκέψεις και συναντήσεις:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Σεπτεμβρίου 2019)
10:00πμ. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη - περιοχή Ζ.Ε.Π.).
10:30πμ. Σύσκεψη με Επιστημονικά - Παραγωγικά Επιμελητήρια και Συνεταιριστικούς Φορείς, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη - περιοχή Ζ.Ε.Π.).
11:30πμ. Συνέντευξη Τύπου του Κλιμακίου, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. - Κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη - περιοχή Ζ.Ε.Π.).
12:15μμ. Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, κ.κ. Παύλο, στη Μητρόπολη.
12:45μμ. Συνάντηση στο Δημαρχείο Κοζάνης, με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα.
1:15μμ. Κρόκος - Επίσκεψη στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.
2:00μμ. Σιάτιστα - Συνάντηση στο Δημαρχείο Βοΐου, με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή.
2:30μμ. Σιάτιστα - Επίσκεψη στις Οινοποιητικές Επιχειρήσεις «Οινοποιία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» και «Κτήμα ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ».
6:00μμ. Βελβεντός - Συνάντηση στο Δημαρχείο Βελβεντού, με τον Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Στεργίου.
6:30μμ. Βελβεντός - Επισκέψεις στις έδρες και συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμών «Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Βελβεντού» & «Α.Σ.Ο.Π. Βελβεντού - ΔΗΜΗΤΡΑ».
7:15μμ. Σέρβια - Επίσκεψη στον Δενδροκομικό Σταθμό.
7:30μμ. Σέρβια - Συνάντηση στο Δημαρχείο Σερβίων, με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ελευθερίου.Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael