Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καστοριά: Συνελήφθη 30χρονος για μεταφορά 5 αλλοδαπών (φωτο)



Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 960 ευρώ, 6 κινητά τηλέφωνα και 13 κάρτες sim 

Συνελήφθη χθες (08-09-2019) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 30χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα πέντε (5) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, πέντε (5) αλλοδαπούς, ηλικίας από 21 έως 30 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 960 ευρώ, 6 κινητά τηλέφωνα, και 13 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael