Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έχασε την κόρη του στο τρένο και τη βρήκε 20 χρόνια μετά, χάρη στο Ίντερνετ!



Μια υπόθεση ενδεικτική των παιχνιδιών που παίζει καμιά φορά η ζωή έχει έλθει στο φως της δημοσιότητας: Ένας πατέρας πριν από 20 χρόνια έχασε την 4χρονη κόρη του. 

Σήμερα, η οικογένεια επανενώθηκε, χάρη σε μμια αναζήτηση που έκανε στο Ίντερνετ ο σύντροφος της 24χρονης σήμερα γυναίκας. 
Μία νεαρή γυναίκα ενώθηκε και πάλι με την οικογένειά της, μετά από 20 χρόνια, αφ'ότου ο πατέρας της την είχε χάσει στο τρένο όταν η ίδια ήταν 4 ετών. 
Ο λόγος για 24χρονη Γιούλια Γκόρινα, η οποία μεγάλωσε με θετούς γονείς, καθώς μυστηριωδώς έφτασε από τη Λευκορωσία στη Ρωσία, με την πραγματική της οικογένεια να μην μπορεί να την εντοπίσει. 
Είκοσι χρόνια μετά, η Γιούλια βρήκε τους γονείς της, μετά από μία απλή έρευνα που πραγματοποίησε στο Διαδίκτυο ο φίλος της Ίλια Κριουκόφ, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Το φως της δημοσιότητας βλέπουν συγκινητικές εικόνες από τις στιγμές της επανένωσης της 24χρονης Γιούλια με τη μητέρα της και τον πατέρας της, ο οποίος πριν από δύο δεκαετίες, την έχασε στη διάρκεια ενός ταξιδιού με το τρένο και ενώ ο ίδιος είχε πέσει για ύπνο.

Μία εξέταση DNA απέδειξε ότι πράγματι ήταν κόρη των Βίκτορ και Λιουντμίλα Μοϊσένκο. 
Ο πατέρας της τήν «ικέτευσε για συγχώρεση». 
«Ο πατέρας μου με ικέτευσε να τον συγχωρήσω για ό,τι έγινε», είπε η ίδια. «Αφαλώς και τον συγχωρώ», συμπλήρωσε. 
Το 2017, όταν η αστυνομία άνοιξε και πάλι την υπόθεση, οι γονείς υπεβλήθησαν σε εξετάσεις ανίχνευσης ψεύδους, τις οποίες και οι δύο πέρασαν. 
Πάντως, μέχρι σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς η 4χρονη τότε Γιούλια έφτασε στη Ρωσία. Στην υπόθεση ενδέχεται να εμπλέκεται ένα ζευγάρι που πιθανόν απήγαγε το κορίτσι. 
«Το πιστεύω ότι όλα είναι αλήθεια τώρα», είπε η Γιούλια. 
Η ίδια, πέρα από τους γονείς της, επανενώθηκε και μετα δύο αδέλφια της - έναν αδελφό και μία μικρότερη αδελφή. 
Η συνάντησή τους έλαβε χώρα σε αστυνομικό τμήμα στη Λευκορωσία.
«Δεν μπορούσαμε ούτε να μιλήσουμε, μόνο κλαίγαμε και αγκαλιαζόμασταν», ανέφερε η ίδια.




sputniknews.gr



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael