Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας: «Με το κλειδί στο χέρι»Με την έναρξη του σχολικού έτους 2019 – 2020 και λίγο μετά τον αγιασμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης παρέλαβαν από τον δάσκαλό τους κ. Μιχάλη Δούβλο από ένα κλειδί.

Αρχικά θα προσπαθήσουμε να ξεκλειδώσουμε την καρδιά μας, τις δυνατότητες και τα ταλέντα μας. 

Ο καθένας έχει τα δικά του. Αυτά εντοπίζουμε, αναδεικνύουμε και τα φέρνουμε στη συνέχεια στην ομάδα μας. Έτσι στην πορεία θα καταφέρουμε να ανοίξουμε τις πόρτες της γνώσης… της Γλώσσας, των Μαθηματικών, της Ιστορίας, των Θρησκευτικών, της Μελέτης περιβάλλοντος, των Αγγλικών, της Γυμναστικής, της Πληροφορικής, της Θεατρικής αγωγής, των Εικαστικών….

Θα ξεκλειδώσουμε ακόμη πόρτες αρχοντικών, εκκλησιών, μουσείων κι άλλων σημείων ενδιαφέροντος της Σιάτιστας κι άλλων τόπων της Μακεδονίας.

Επιπλέον με το κλειδί μας θ” ανοίξουμε μια βαλίτσα παλιά, από το 1940. Στη συνέχεια θα «ξεσκονίσουμε» συρτάρια για να μάθουμε την ιστορία του πέτρινου Σχολείου μας, του 1ου Δημοτικού Σιάτιστας. Φορές φορές το κλειδί μας θα το χαρίζουμε και σε εσάς. Γιατί σχολείο χωρίς κοινωνία δεν υπάρχει. Καλή σχολική χρονιά!


Πόρτες, πόρτες, πόρτες… Γεμάτες φαντασία και δημιουργία… Δυναμικά, με το κλειδί στο χέρι.
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael