Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Ελλάδα - Λίχτενσταϊν 1-1: Αναζητείται φρένο για την κατηφόρα (βίντεο)

Με σπασμένα φρένα στον κατήφορο συνεχίζει η Ελλάδα, που έμεινε στο 1-1 με τους ερασιτέχνες του Λίχτενσταϊν στο ΟΑΚΑ... Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ (33'), ο Σαλάνοβιτς ισοφάρισε (85') και ο Φαν'τ Σιπ επέλεξε να τελειώσει η ομάδα του το ματς με δύο αριστερά μπακ!

Τρεις μέρες μετά την ήττα στο Τάμπερε από την Φινλανδία, η Ελλάδα υποδέχτηκε το Λίχτενσταϊν στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro 2020. 

Παιχνίδι στο οποίο η εθνική ομάδα δεν είχε τίποτα απολύτως να κερδίσει, αφού η νίκη κόντρα σε έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει βάλσαμο για τις πληγές της ή αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αντίθετα, ένα στραβό αποτέλεσμα θα μαρτυρούσε πως το το βαρέλι δεν έχει πάτο. Και αυτό έγινε. 

Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τους ερασιτέχνες του Λίχτενσταϊν, κάνοντας τους 1500 ηρωϊκούς οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου να αισθάνονται κορόιδα που έκαναν τον κόπο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν και την στέγη Καλατράβα έτοιμη να βγάλει πόδια και να φύγει αγανακτισμένη από το ΟΑΚΑ...


Προηγήθηκε και... κοιμήθηκε...



η συνέχεια ΕΔΩ




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael