Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

"You`re The First, The Last, My Everything" Το υπέροχο ερωτικό τραγούδι του αξέχαστου Barry White


O καλλιτέχνης με την αισθαντική φωνή που είχε ένα μοναδικό τρόπο να μαγεύει με τις ερμηνείες του


Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Ο Barry White ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους Αμερικανούς καλλιτέχνες, διάσημος για την εκπληκτική μπασοβαρύτονη αισθαντική φωνή του... Συνθέτη, παραγωγός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, τρεις φορές νικητής των μουσικών βραβείων Grammy... Απογειώθηκε στα μέσα του 1979  μαζί με την πασίγνωστη ορχήστρα του, την "The Love Unlimited Orchestra" με το σινγκλ "love theme".  Κατάφερε να φτάσει τα 106 χρυσά άλμπουμ - τα 40 εκ των οποίων έγιναν πλατινένια.
`Ενας χαρισματικός άνθρωπος που ήρθε στον κόσμο για να μας γεμίσει με σαγηνευτικές  μελωδίες, να μας ταξιδέψει με τις ευαίσθητες ερμηνείες του...

Εκείνο το τραγούδι του που έχει αγαπηθεί ίσως περισσότερο από όλα, είναι το "You`re The First, The Last, My Everything" που παρουσιάστηκε στο δίσκο του "Can`t Get Enough". Το έγραψε ο ίδιος ο Barry White, μαζί με τους Tony Sepe και τον Peter Radcliffe. Πρόκειται για το 4ο από τα top 10 hits στο Billboard Hot 100 singles chart. `Εφτασε στη δεύτερη θέση και για μία εβδομάδα άγγιξε την κορυφή στο Billboard Hot Soul Singles chart. Στο  UK Singles Chart, πήγε ακόμα καλύτερα, παραμένοντας για δύο εβδομάδες στην κορυφή το Δεκέμβριο του 1974.  

Τι ποιο όμορφο να ακούσεις από κάποιον να σου λέει "είσαι τα πάντα για εμένα", να το δείχνει και να το εννοεί;




klik.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael