Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Για την υπέρβαση ο Ατρόμητος - Στη «μάχη» ΑΕΚ - Δύσκολα ο Άρης!

Ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να προκριθεί στα play-off του Europa League, έπειτα από το 2015, αρκεί να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας.




Η αποστολή του Ατρομήτου στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League ήταν εξ αρχής δύσκολη, καθώς η Λέγκια Βαρσοβίας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Περιστερίου έχει δικαίωμα στο όνειρο, αφού το 0-0 της Πολωνίας της δίνει βάσιμες ελπίδες.

Σήμερα (14/8, 19.00, ERT SPORTS HD) λοιπόν ο Ατρόμητος έχει μπροστά του μία χρυσή ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τι χρειάζεται για να το πετύχει αυτό, να είναι προσεχτικός πίσω και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν για να κάνει τη... ζημία, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Οι παίκτες του Ατρομήτου έρχονται στο παιχνίδι «ντοπαρισμένοι», αφού στην τελευταία προπόνηση 200 οπαδοί έδωσαν το παρον στέλνοντας μήνυμα νίκης.
«Φουλάρει» και ανακοινώνει αποστολή για την... υπέρβαση ο Άρης


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τη ρεβάνς με τη Μόλντε που θα διεξαχθεί αύριο (15/8, 21:30), με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές και να ανακοινώνει τους... εκλεκτούς για την αναμέτρηση.
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη ρεβάνς του Άρη με τη Μόλντε, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι αναγκασμένοι για την υπέρβαση, καθώς έχουν πολύ δύσκολο έργο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.
Ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, έχοντας δίλημμα αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ, με τους Γιώργο Δεληζήση και Ούγκο Σόουζα να είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες.


 Ο διπλός στόχος της ΑΕΚ κόντρα στην Κραϊόβα

 Αν η ΑΕΚ νικήσει την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ θα έχει προκριθεί για 14η φορά στην ιστορία της με δυο νίκες σε νοκ άουτ σειρά παιχνιδιών. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να νικήσουν τους Ρουμάνους.



Σοβαρό ενδεχόμενο να συνυπάρξουν στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα στο παιχνίδι με την Κραϊόβα.
Σε μία τέτοια περίπτωση θα τον δούμε σε δίδυμο μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια, είτε σε σύστημα 4-2-3-1 με τον Κροάτη πίσω από τον Ολιβέιρα μαζί με τους Ζεράλδες και Μάνταλο, είτε σε 4-2-2 με τους δύο στην κορυφή της επίθεσης.


sdna.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael