Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανεβάζετε συνέχεια φωτογραφίες από τις διακοπές σας στο Instagram;Μήπως δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε φωτογραφίες από τις διακοπές μας στο Instagram και τα υπόλοιπα social media; Μάλλον, απαντά έρευνα από τη βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Aviva.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, το 73% των χρηστών ενοχλείται και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό όταν βλέπει στο Facebook ή το Instagram φωτογραφίες από τα μέρη στα οποία περνάμε τις διακοπές μας. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα, όταν επιστρέφουμε από αυτές και ποστάρουμε ακόμη εικόνες με λεζάντες και hastags όπως #tb και #takemeback, καθώς αυτό εκνευρίζει τους άλλους χρήστες περισσότερο από τα posts σε real time.

Eπιπλέον, πάντα σύμφωνα με την έρευνα, 1 στους 5 ανεβάζει υλικό με σκοπό να κάνει επίδειξη στους άλλους και 1 στους 10 προκειμένου να κάνει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους να ζηλέψουν, αποδεικνύοντας πως τα κοινωνικά δίκτυα είναι κατά μεγάλο μέρος μια δεξαμενή ναρκισσιστικών τάσεων.

Ο Αdam Beckett της Aviva σχολιάζει πάνω στα αποτελέσματα της έρευνας πως "η λανθασμένη χρήση των social media από το 80% των χρηστών αλλά και η επανάληψη ή το σπαμάρισμα με εκατοντάδες φωτογραφίες σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποδοκιμάζουν τις πράξεις αυτές. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που δε διστάζουν ακόμη και να κάνουν hide ή unfollow όσους θεωρούν ότι τους κουράζουν".

Αν πάλι σας αρέσει να ποστάρετε, ειδικά στις διακοπές σας, απλά αγνοήστε τους haters. Φιλική συμβουλή; Μην το παρακάνετε και πρόσεξε την ορθογραφία σας!
 Πηγή: Askmen.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael