Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Η προετοιμασία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τις ρεβάνς της Τρίτης



Ο Αμπέλ Φερέιρα αναζητά το σχήμα που θα «σοκάρει» το Αμστερνταμ και ο Πέδρο Μαρτίνς ζητά από τους παίκτες του να μη νιώθουν ότι έχουν προκριθεί 

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναζητούν το δρόμο για τα πλέι οφ του Champions League στις αναμετρήσεις που θα γίνουν το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21:30) σε Αμστερνταμ και Πειραιά αντίστοιχα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν είτε νίκη είτε ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ από το 2-2 του πρώτου αγώνα για να αποκλείσουν τον Αγιαξ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, αρκούνται και στην ισοπαλία με την Μπασακσεχίρ.
ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με δοκιμές από Φερέιρα
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν το πρωί του Σαββάτου τη προτελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, καθώς θα αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (12/8) με πτήση τσάρτερ με προορισμό το Αμστερνταμ. Ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει πως δεν έχει ακόμα κατασταλάξει στο αν θα «επέμβει» στην 11άδα που είχε παρατάξει στην αναμέτρηση της Τούμπας, την ώρα που η τακτική προσέγγιση του αγώνα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» θέλει τον ΠΑΟΚ να επιδιώκει να απορροφήσει την πίεση που θα δεχθεί και παράλληλα να βρει τον τρόπο για να αξιοποιήσει τους κενούς χώρους που θα αφήσει ο Αγιαξ, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Τρίτης.

Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές, δεν υπάρχει βιασύνη

Οι μεταγραφικές συζητήσεις συνεχίζονται εσωτερικά, όμως δεν βρίσκονται στο προσκήνιο. Εκεί, θα «επιστρέψουν» μετά την αναμέτρηση με τον Αγιαξ, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει ακόμα κλείσει το θέμα της ενίσχυσης του αριστερού άκρου της άμυνας, ενώ έχει γίνει προεργασία και για τη περίπτωση ενασχόλησης με επιθετικό.
 Ολυμπιακός: «Καμπανάκι» από Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός έχει την παρακαταθήκη της νίκης με 1-0 στην Τουρκία επί της Μπασακσεχίρ, και ο Πέδρο Μαρτίνς αντιλαμβάνεται από τη μια πως η ομάδα του έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, όμως παράλληλα ζητά από τους ποδοσφαιριστές τους να μη νιώσουν κανένα βαθμό επανάπαυσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η πρόκριση δεν έχει κριθεί και δεν θέλω να ξαναδώ τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη στην ρεβάνς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κι όποιος πιστεύει ότι έχουμε περάσει να το… ξεχάσει».

Στο προσκήνιο ο Τρέχο

Στο μεταγραφικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο ραντάρ τους τον 31χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο Οσκαρ Τρέχο, με τους επιτελείς της ισπανικής ομάδας να δηλώνουν πως γνωρίζουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά δεν έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση. Ολα δείχνουν πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να γεμίσει τα παπούτσια του μεγάλου άτυχου του καλοκαιριού, Κώστα Φορτούνη.


ethnos.gr









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael