Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γκάλης: Βανδάλισαν ξανά το γκράφιτί του (φωτο)Ο Νίκος Γκάλης για κάποιους μοιάζει… περσόνα νον γκράτα ακόμη και με τη φανέλα της Εθνικής. Εκείνο το γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας βανδαλίστηκε ξανά. Με τον πλέον χυδαίο τρόπο. 

Η αλλαγή… φανέλας σε σχέση με το πρώτο, το οποίο επίσης βανδαλίστηκε, δεν άλλαξε τις διαθέσεις κάποιων συνανθρώπων μας. Οι οποίοι είτε δεν ξέρουν ποιος είναι ο Νίκος Γκάλης ή θεωρούν πως έχει κάαποιου είδους χαβαλέ να ασχολούνται με νεκρούς!

Ναι και αυτή τη φορά το γκράφιτι βανδαλίστηκε με την εικόνα της νεκρής συζύγου του Νίκου Γκάλη. Στη θέση του κεφαλιού του Νικ έβαλαν τη φωτογραφία της Τζένης Γκάλη, ενώ αναφέρεται με μαύρο χρώμα το σύνθημα «Τζένη ζεις»!

Σε άλλα σημεία του γκράφιτι υπάρχει αναφορά στον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα υβριστικό σύνθημα για τον «γκάνγκστερ».

Εκείνοι που βανδάλισαν το γκράφιτι ζητούν και δικαιοσύνη για την Τζένη, χρησιμοποιώντας ένα hashtag (#Justice For Jenny)
Δείτε την φωτογραφία:
Πριν από λίγες ημέρες, το παλιό γκράφιτι που υπήρχε στο ίδιο σημείο έγινε… στόχος οπαδών. Το βανδάλισαν χρησιμοποιώντας την ίδια… φρασεολογία.

Ο καλλιτέχνης που το είχε κάνει αποφάσισε να το δημιουργήσει ξανά. Αυτή τη φορά επέλεξε να αλλάξει φανέλα και αντί αυτή του Άρη, έβαλε τον Νικ με τη φανέλα της Εθνικής. Παρμένη από μια ιστορική στιγμή της καριέρας του.

Αλλά όπως φάνηκε ούτε και αυτό ήταν αρκετό.sportime.grTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael