Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τυχερός και ζωντανός για την πρόκριση ο Ατρόμητος! (βίντεο)





Ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ στην Βαρσοβία κόντρα στην Λέγκια (0-0) και έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αυτό που ήθελε το πέτυχε ο Ατρόμητος στην Πολωνία έστω και με αρκετή δόση τύχης. Το παιχνίδι κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0 και πλέον σε μια εβδομάδα η ομάδα του Περιστερίου κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Europa League.

1. ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ

Ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν πραγματικός ογκόλιθος στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λέγκια. Ο διεθνής αμυντικός ήταν όχι μόνο ο καλύτερος της ομάδας του αλλά ο καλύτερος του γηπέδου καθώς κέρδισε κάθε μονομαχία την οποία διεκδίκησε ενώ καθοδηγούσε με μαεστρία την άμυνα του Ατρόμητου.
Επίσης ήταν εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, δεν έχασε κεφαλιά και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο που πήγαινε να δημιουργηθεί μπροστά από την εστία του Μέγιερι. Ο Ρισβάνης κατέγραψε κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της έως τώρα καριέρας του.

2. ΕΙΧΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΕΡΙ

Ο Ατρόμητος στο παιχνίδι στην Πολωνία είχε τύχη και Μέγιερι. Οι γηπεδούχοι είδαν δυο φορές την τύχη τους γυρνάει την πλάτη καθώς σε εκτελέσεις φάουλ από τους Νοβικόβας και Καρλίτος είδαν τον Ούγγρο γκολκίπερ να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Ατρόμητου και η φάση να απομακρύνεται.

  Ο Μέγιερι επίσης ήταν αρκετά σταθερός σε όλες του τις επεμβάσεις τόσο κάτω από την εστία όσο και στις εξόδους του απομακρύνοντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στα ψηλά.

3. ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΟΡΝΕΡ

Το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι το κέρδισε ο Ατρόμητος και δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Στη διάρκεια του 90λεπτου όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν δεκάξι κόρνερ συνολικά και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε ένα εξ αυτά.
Όλα γινόντουσαν στο πρώτο δοκάρι ή ψηλά στο δεύτερο με τους Ρισβάνη και Γούτα και συνολικά την άμυνα του Ατρόμητου να μην έχει πρόβλημα να αντεπεξέλθει και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από τα δεκάρι κόρνερ που εκτέλεσαν οι παίκτες της Λέγκια.

4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

Στο παιχνίδι στην Πολωνία ο Ατρόμητος είχε μόλις τρεις τελικές, η καλύτερη του στο 91' με σουτ του Φάρλεϊ Ρόσα, αλλά την ίδια ώρα η Λέγκια είχε 28 τελικές προσπάθειες. Αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο όμως και σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι δύσκολα οι Πολωνοί δεν θα σκοράρουν.
Οπότε ο Ατρόμητος είναι αυτός που ναι μεν πρέπει να προσέξει την άμυνα του αλλά από την άλλη να σκοράρει ώστε να πάρει αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Βέλλιος δεν είναι ακόμα καλά και ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να βρει τις λύσεις για να βρει τα γκολ που θα χρειαστεί η ομάδα του.




sport24.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael