Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σιάτιστα για τις ημέρες εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου και του εθίμου των καβαλάρηδων


Εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου στη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, ο Δήμος Βοΐου και η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, κατόπιν συνεννοήσεως με το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου για την αποφυγή ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης, την ομαλή διεξαγωγή του εθίμου των καβαλάρηδων και των εορταστικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου, ανακοινώνει και ενημερώνει τους πολίτες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από 11 έως 15 Αυγούστου: 

1. Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Σιάτιστας, και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από την Κυριακή 11 έως και την Πέμπτη 15 Αυγούστου , τις βραδινές ώρες, από τις 19:00 και μετά, από το αρτοποιείο Ώττα (απέναντι από το πρώην κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας) έως και τον Άγιο Δημήτριο.
2. Το βράδυ της 14ης Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 20:00 και μετά, από το ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ έως και τον Άγιο Δημήτριο, εκτός από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω του περιφερειακού δρόμου, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και τυχόν ατυχημάτων , καθώς οι παρέες των καβαλάρηδων θα κάνουν την καθιερωμένη βόλτα τους στον κεντρικό δρόμο της Σιάτιστας.
3. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Σιάτιστας, από τη 13:00 και έως ότου ολοκληρωθεί η παρέλαση.
4. Εφιστούμε την προσοχή του κόσμου και των καβαλάρηδων, κατά τις μετακινήσεις τους στην πόλη για την αποφυγή ατυχημάτων, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα αυτοκίνητα, κυρίως τις βραδινές ώρες, όταν θα γίνεται η βόλτα των καβαλάρηδων στην πόλη.
5. Σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βοίου, θα τοποθετηθεί σήμανση έτσι ώστε οι οδηγοί να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους και στη στάθμευση.


Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στη Σιάτιστα και το Μικρόκαστρο προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. 

Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών ώστε να πραγματοποιηθούν και φέτος με λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια οι εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες και να διευκολύνουμε όλο τον κόσμο που θα βρεθεί τις ημέρες αυτές στην περιοχή μας για να διασκεδάσει, να μετακινηθεί με ασφάλεια και άνεση.










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael