Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Διαδραστικός χάρτης της Σιάτιστας

http://www.walksiatista.gr/index/gallery_cat

Αναρτάται η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του διαδραστικού χάρτη της υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Όπως το δηλώνει και ο χαρακτηρισμός της, η σελίδα είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία οπότε υπάρχουν ελλείψεις και σφάλματα. 

Η ιστοσελίδα με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες. Υπάρχουν (προς το παρόν) δύο επιλογές, το ΛΕΥΚΩΜΑ και ο ΧΑΡΤΗΣ. Η πρώτη οθόνη παρουσιάζει ένα ψηφιακό φωτογραφικό λεύκωμα της υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Είναι χωρισμένη σε τέσσερις κατηγορίες, στα Αρχοντικά, τα Διατηρητέα, τις Εκκλησίες και τα Καταστήματα. 

Με την δεύτερη επιλογή πάνω στο χάρτη του Google, τοποθετούνται τα παραπάνω κτίρια τα οποία απεικονίζονται με διαφορετικής χρωματικής απόχρωσης πινέζα. KOKKINO για τα Αρχοντικά, ΜΠΛΕ για τις διατηρητέες οικίες, ΜΑΥΡΟ για τις εκκλησίες και ΠΡΑΣΙΝΟ για τα διατηρητέα κτίσματα. Κάθε πινέζα όταν πατηθεί μας δίνει επιπλέον πληροφορίες για το μνημείο. Οι παρατηρήσεις και η βοήθεια όλων αποδεκτές και απαραίτητες!
Λάζαρος Γ. Κώτσικας
Κλικ πάνω στην εικόνα
http://www.walksiatista.gr/index/gallery_cat








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael