Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βοΐου (φωτο-βίντεο)




Αλλάζει και επίσημα χέρια η διοίκηση του δήμου Βοΐου, με την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή και του νέου δημοτικού και τοπικών συμβουλίων Βοΐου σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2019 στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σιάτιστας "Άρης και Λίλιαν Βουδούρη".


Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο, πλαισιωμένο από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχι. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, ιερείς της Μητροπόλεως και την Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης.



Πλήθος κόσμου έσπευσε να συγχαρεί το δήμαρχο και τους συμβούλους, ενώ το παρών έδωσαν και οι βουλευτές της ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης, Αστυνομικές, Στρατιωτικές και οι αρχές του τόπου. 
 
Στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Βοΐου έκανε λόγο για την ανάγκη της ορθής διαχείρισης ξεκινώντας από την επίλυση των προβλημάτων στο δήμο, ενώ τόνισε ότι επιδιώκει συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και την αρωγή των πολιτών.

Γ.Γ. Siatista-Ιnfo

Δείτε το βίντεο του Siatista-Ιnfo

 


Δείτε φωτογραφίες




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael