Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευχαριστήριο μήνυμα της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας



Πανέμορφη βραδιά με πολλές γλυκές όμορφες αναμνήσεις στο πολιτιστικό κέντρο ‘’Αρης και Λίλιαν Βουδούρη’’ 

Το Δ.Σ του Συλλόγου’’ Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας’’ ευχαριστεί από καρδιάς ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, όσοι παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ‘’ Σιατιστινές Μουσικές Αναμνήσεις’’ την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 στο Βουδούρειο. 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανάσιο ,,τον Δήμαρχο Κύριο Λαμπρόπουλο Δ., τους Βουλευτές Ν. Κοζάνης Κυρία Βρυζίδου Παρασκευή. και Κυρία Βέττα Καλλιόπη., τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τους Ευεργέτες Κύριο και Κυρία Παπανικολάου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Συγχαίρει και ευχαριστεί για την θερμή αποδοχή της πρόσκλησής όλους όσοι συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της βραδιάς και με την παρουσία τους μας χάρισαν μοναδικό θέαμα και συγκίνηση.
Ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’
. στον Κωνσταντίνο Ντιό και την Τασούλα Τσιαούση που τραγούδησαν παλιά σιατιστινά τραγούδια.
. στην Φιλαρμονική του δήμου Βοΐου, τον δάσκαλο κύριο Γκουσγκούνη Νικόλαο και τα παιδιά της Φιλαρμονικής.
. στον καθηγητή του μουσικού σχολείου ‘’Κων/νο και Ελένη Παπανικολάου’’ Σιάτιστας, κύριο Παύλο Μέτσιο και τους μαθητές του.
Ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στην καταπληκτική ορχήστρα και συγκεκριμένα στον Χάρη Σαλαγκώτη με την παρέα του Μιχάλη Γκατζιούρα , Ώττα Βασίλειο, Μαντζιάρη ,Γιώργο, Δαινα Αλέκο, Τάσο Νούσιο και Κορβογιάννη Νικόλαο,
ενώ θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους νέους ταλαντούχους μουσικούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Νικόλαο Σαλαγκιώτη και Μπόραβο Κωνσταντίνο . Ευχαριστούμε τα παιδιά που ντύθηκαν με τις παραδοσιακές στολές Αγνή Τσιότσιου, Βασιλική Ζευκλή, Νίκο Τσιότσιο, Αναστασία Μπόντα και Κατερίνα Γκούντρα
Το Δ.Σ ευχαριστεί όσους βοήθησαν ηθικά και οικονομικά την εκδήλωση
Ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ ‘’στους χορηγούς για την στήριξή τους
Τον Ευεργέτη Κύριο Κωνσταντίνο Παπανικολάου
Το Ίδρυμα ‘’Γεώργιος Παπαγεωργίου’’
Την Κυρία . Ταχμιντζή Ναούμα
Τον Κύριο .Μαντζιάρη Βασίλειο
Τα οινοποιεία ‘’ Δυο φίλοι’’, Ιωάννη Νάκο και Διαμαντή για το κρασί,
Το ανθοπωλείο Εμμανουήλ για τα καλλωπιστικά φυτά και το τοπικό Δ.Δ Σιάτιστας και την Πρόεδρο κυρία Δάρδα Καλλιόπη για τα λουλούδια.
 
Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν ,εργάστηκαν με την Καλλιόπη Μπόντα και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς ‘’αγκαλιάζοντας’’ την εκδήλωση προσφέροντας από το χρόνο ,τη γνώση ,την εμπειρία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γραφίστα Ματίνα Αγκά για τις καταπληκτικές αφίσες και την επεξεργασία των φωτογραφιών, Τον υπεύθυνο και ακούραστο Γιώργο Γράβα ‘’Siatista info’’για τις φωτογραφίες και την κάλυψη της βραδιάς, τους Διονύση Μπόσιακα, Γιώργο Καλογιάννη ,Γιάννη Πορπόρη και τον Μέτσιο Παναγιώτη, όσοι έδωσαν φωτογραφίες και στην Κυρία Ντέρου Τατιάνα που έφερε την τρομπέτα του Τσιώμου στην εκδήλωση .

Φυσικά ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ τον Κύριο Πεσνικά Θεόδωρο ‘’radio siatista για την άμεση και ζωντανή προβολή της εκδήλωσης,LIVE κάλυψη.

Εάν έχουμε παραλείψει να ευχαριστήσουμε κάποιον ζητούμε την κατανόηση σας κι ελπίζουμε να επανορθώσουμε στο άμεσο μέλλον 


Το Δ.Σ. Του συλλόγου


Siatista-Info
*Σε νεώτερο άρθρο θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση...









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael