Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μητέρα 4 παιδιών με καταγωγή από τη Σιάτιστα, εισέρχεται πρώτη με 19.125 μόρια στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΠΔΜ


Μητέρα 4 παιδιών στην Κοζάνη με 19.125 μόρια εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Εργοθεραπείας του ΠΔΜ

Ο Δημήτρης Βόγδος μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Συγκέντρωσε  19.253 μόρια, γράφοντας, μάλιστα, 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καν να κάνει ατομικό η ομαδικό ή  φροντιστήριο πάρα μόνο με την διδασκαλία του σχολείου, και εισέρχεται 4ος στην Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής.  Ο Δημήτρης Βόγδος που είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ για την προσπάθεια του καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νοιώθει για  την επιτυχία του.
«Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στην διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν». Παράλληλα  εξέφρασε την χαρά του για το αποτέλεσμα της προσπάθειας να περάσει στην Στρατιωτική Ιατρική «πού συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά» ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει την χαρά την οικογένειας και των τριών αδελφών του για την επιτυχία του.

H Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Κοζάνη συγκέντρωσε 19.125 μόρια και εισέρχεται πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαΐδα. Η 44χρονη Σωτηρία επέλεξε να δηλώσει ως πρώτη προτίμηση το νεοσύστατο τμήμα Εργοθεραπείας Πτολεμαΐδας προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

Έλαβε τη μεγάλη απόφαση να φοιτήσει στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης προκειμένου να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε στη νεανική της ηλικία. Δύο της παιδιά ήδη σπουδάζουν στο ΑΠΘ, ενώ ο γιός της -το τρίτο παιδί της οικογένειας- που θέλει να γίνει δημοσιογράφος, φέτος προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.vetonews.grTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael