Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Μέσα σε 2 εβδοµάδες έγινε το θαύµα της Παναγίας και εµεινα έγκυος!!!»

Πανοσιώτατε Γέροντα Εφραίμ,
«Ονομάζομαι Μ. Κ. Σ. και θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θαύμα που βίωσα μετά την επίσκεψή μου στα Μετέωρα, το προσκύνημά μου στην Αγία Ζώνη της Παναγίας και την ευλογία που μου δώσατε εσείς ο ίδιος!

Στις 10 Νοεμβρίου 2016 ταξίδεψα από την Αθήνα στα Μετέωρα, με την πεθερά μου, για να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη. Έμεινα στο ξενοδοχείο Divani. Εκεί σας συνάντησα όταν τελειώσατε αργά το βράδυ τη λειτουργια και επιστρέψατε για ανάπαυση. Σας ζήτησα την ευλογία σας και να προσευχηθείτε για εμένα προκειμένου να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι, γιατί προσπαθούσαμε με το σύζυγό μου και δεν τα καταφέρναμε. Επίσης, να προσευχηθείτε και για τον πατέρα μου Γ. Κ., ο οποίος είναι πολύ βαριά άρρωστος. Σας έδωσα τα ονόματά μας, με σταυρώσατε στην κοιλιά, λέγοντάς μου “σε βλέπω μανούλα” και μου είπατε να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη και όλα θα πάνε καλά.

Πράγματι αμέσως μετά προσκύνησα την Αγία Ζώνη με κατάνυξη, ευλάβεια και μεγάλη πίστη. Πήρα τα αγιάσματα από τους μοναχούς και το βράδυ φόρεσα τη ζώνη-φυλαχτό.

Την επόμενη ημέρα στις 11 Νοεμβρίου ξαναπροσκύνησα την Αγία Ζώνη και προσευχήθηκα και μετά από τα τελευταία μας προσκυνήματα στα μοναστήρια των Μετεώρων, όπου και σας ξαναείδα τυχαία και μου δώσατε πάλι την ευχή σας, επιστρέψαμε με την πεθερά μου στην Αθήνα.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω πως μέσα σε 2 εβδομάδες έγινε το θαύμα της Παναγίας και έμεινα έγκυος!!! Αυτή τη στιγμή είμαι 3μιση μηνών και όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη μου. Φοράω καθημερινά τη ζώνη-αγίασμα, λαδώνω την κοιλιά μου με το λάδι του Αγίου Ευχελαίου από την Αγία Ζώνη και προσεύχομαι. Αποφασίσαμε να δώσουμε και το όνομα της Παναγίας μας στο παιδί, όταν με το καλό γεννηθεί. Ο πατέρας μου είναι ακόμα βαριά άρρωστος με πρόβλημα αναπηρίας στον εγκέφαλο και σε όλο του το σώμα, αλλά προσευχόμαστε καθημερινά και έχουμε πάντα πίστη στο θαύμα του Θεού.

Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη και να προσευχηθώ στην Παναγία μας, γιατί σαν γυναίκα δεν θα μπορούσα ποτέ να επισκεφθώ το Άγιον Όρος και να αγιαστώ από τη Ζώνη της.

Θεωρώ σωστό να γίνονται γνωστά τα θαύματα της Παναγίας μας, γι’ αυτό και σας γράφω και είμαι διαθέσιμη να ενημερώσω όλο τον κόσμο, όπως και ήδη το αναφέρω.

Θα σας παρακαλούσα να διαβάζετε το όνομά μου, για να έχουμε την υγεία μας, το μωρό μου κι εγώ και για μια καλή εγκυμοσύνη».

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Την ευλογία σας!
Μ. Κ.

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σs. 308-309.

pemptousia.gr
*Αναδημοσίευση 2019

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael