Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το Εξάμηνο Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Σιατίστης Παύλου (φωτο-βίντεο)





Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 Μνήμη της Δ' Οικουμενικής Συνόδου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας ετελέσθη αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Αθανασίου. Ακολούθως ετελέσθη το εξάμηνο Μνημόσυνο του αειμνήστου Σιατίστης Παυλου.

Στην τελετή του Μνημοσύνου έλαβε μέρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Κύπρου κ.κ. Νεόφυτος ο οποίος κατά την Θεία Λειτουργία συμπροσηύχετο εντός του Αγίου Βήματος. 

Ο κ. Νεόφυτος στο λόγο του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αδερφό του Παύλο αλλά και την ελευθερία της Κύπρου.

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Αθανάσιος, η εκκλησιαστική επιτροπή και οι ιερείς της μητροπόλεως  χάρισαν στον Σεβ Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο ένα εγκόλπιο του μακαριστού Παύλου.
 

Στην Θεία Ευχαριστία και το Ιερό Μνημόσυνο, συμμετείχαν πολλοί ιερείς και διάκονοι, τόσο από την Μητρόπολή μας, όσο και από άλλες ιερές Μητροπόλεις, οι οποίοι προσήλθαν για να συμπροσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου αδελφού μας Παύλου.


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημόσυνου στον αύλειο χώρο του Επισκοπείου τελέσθηκε Αρχιερατικό Τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου και Αντωνίου.

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info



Δείτε πολλές φωτογραφίες







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael