Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Το προκάτ σπίτι που έρχεται ως σχέδιο και το χτίζεις μόνος σου!


Με 1.700 ευρώ έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις το πιο υπέροχο καλυβάκι του κόσμου!

Η αμερικανική Everywhere Travel Co ήταν ως τώρα γνωστή για τα φορητά σπιτάκια της, μόνο που πλέον αποφάσισε να φτιάξει και μόνιμη κατοικία.
Ayfraym Cabin τη λέει και έρχεται σε πακέτο, ένα πακέτο που περιλαμβάνει ό,τι χρειαστείς, από τα σχέδια μέχρι και σφυρί, ώστε να χτίσεις ένα πανέμορφο σπίτι επιτόπου στον χώρο σου.

To 146 τ.μ. σπίτι, που μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από την κομψότατη σχεδιαστικά δεκαετία του 1960, περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, κοιμίζοντας με άνεση ως και 8 ανθρώπους.

Το διώροφο προκατασκευασμένο σπίτι είναι φτιαγμένο με έμφαση στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τις ανέσεις του μοντέρνου κόσμου.

Όσο για το τελικό κόστος της κατασκευής του Ayfraym, η Everywhere το τοποθετεί κάπου στα 223.000 ευρώ (252.000 δολάρια), καθώς θα χρειαστείς υλικά, εργολάβο, συνεργείο και άδειες φυσικά.

Η Everywhere προσφέρεται να το χτίσει στους αμερικανούς πελάτες της με το αζημίωτο, οποιοσδήποτε άλλος πρέπει ωστόσο να βρει τη λύση μόνος του. Εκτός κι αν πιάνουν τόσο τα χέρια του και είναι αρκετά φιλόδοξος ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Τι περιέχει το κουτί των 1.950 δολαρίων (1.725 ευρώ) που λαμβάνεις; Τα πλήρη σχέδια, οδηγίες κατασκευής της σκεπής και των θεμελίων, σχέδια για ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, αλλά και πληροφορίες για το είδος και την ποιότητα των υλικών.

Αλλά και φλασάκι με την ηλεκτρονική εκδοχή των σχεδίων (αρχεία PDF), σφυρί, πόμολο εξώπορτας και κούπα καφέ και καπελάκι Everywhere φυσικά!

Σίγουρα μια αλλιώτικη πρόταση εκεί έξω…newsbeast.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael