Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Η ΠΕΔ ενάντια στην κατασκευή διοδίων στην περιοχή της ΣιάτισταςΤο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει:
  1. Την κατηγορηματική αντίθεση του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην κατασκευή νέων σταθμών διοδίων (μετωπικών, πλευρικών, αναλογικών) στην ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας.  Η εξέλιξη αυτή πλήττει σοβαρά την τοπική οικονομία, τη ζωή των πολιτών, τον τουρισμό και την επιχειρηματική δραστηριότητα.
  2. Την αγανάκτηση για την αδικία εις βάρος της περιοχής, καθώς το κομμάτι Σιάτιστα – Κοζάνη γίνεται πλέον το ακριβότερο σημείο (0,33€/km) όλης της Εγνατίας οδού.
  3. Την βαθειά ανησυχία για αυξημένο κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων καθώς αναμένεται ότι πολλοί θα επιλέγουν το παλαιό οδικό δίκτυο προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή διοδίων. Το συγκεκριμένο δίκτυο αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον όγκο των οχημάτων που θα προστεθούν καθώς δεν πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ η αυξημένη διέλευση αγροτικών οχημάτων τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.
Απαιτούμε η απόφαση αυτή να ακυρωθεί άμεσα καθώς η περιοχή δεν αντέχει άλλο χτύπημα και οικονομικό μαρασμό.

 
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δήμαρχος Γρεβενών

vetonews.grTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael