Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Αυτό είναι το κλειδί των 500.000 ευρώ!Με τα χρήματα που θα αγοράζατε ένα supercar μπορείτε να φτιάξετε ένα κλειδί/κόσμημα για το δικό σας πολύτιμο αυτοκίνητο. Αν έχετε τα χρήματα η Awain μπορεί να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για εσάς.
Η εταιρία Awain ειδικεύεται στην… κατασκευή των κλειδιών με πολύτιμους λίθους και σπάνια μέταλλα για πολύ ακριβά οχήματα (hypercars, λιμουζίνες και ειδικές κατασκευές). Κορυφαίο τους μοντέλο το Phantom, το οποίο είναι μία δημιουργία των 500.000 ευρώ, λίγο παραπάνω από όσο κοστίζει η Lamborghini Aventador SVJ των 460.000 ευρώ. Επειδή δεν υπάρχουν όρια μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε (υλικά, σχήματα, πετράδια) και φυσικά η τιμή να ανέβει.
Για να καταλάβετε γιατί η τιμή είναι τόσο υψηλή το… κλειδί είναι καλυμμένο εξωτερικά με διαμάντια, συνολικού βάρους 34,5 καρατιών, μαζί με πολύτιμους λίθους. Το υπόλοιπο είναι επενδυμένο με 175 γραμμάρια χρυσού 18 καρατιών. Οι αγοραστές της Awain μπορούν να επιλέξουν την επένδυση του κεντρικού τμήματος με υλικά όπως δέρμα ή ξύλο. Όπως καταλάβατε η εταιρία δίνει σημασία στην μοναδικότητα για τον λόγο αυτό δεν θα φτιάξει άλλο ίδιο Phantom.
Αν θέλετε κάτι λιγότερο ακριβό η Awain, έχει και άλλα μοντέλα: Το Serenity, για παράδειγμα, κοστίζει 80.000 ευρώ και αποτελείται από διαμάντια 20 καρατιών και 175 γραμμάρια χρυσού. Το Quantum κοστίζει 49.000 ευρώ και συνδυάζει διαμάντια (3,6 καράτια) και χρυσό (175 γραμμάρια). Αυτά τα δύο θα κατασκευαστούν σε 20 μόνο αντίτυπα.
Η Awain απέκτησε το πελατολόγιο της δημιουργώντας κλειδιά custom για πελάτες των: Bugatti, Bentley, Aston Martin, Maserati, Lamborghini, McLaren, Maybach, Rolls-Royce, Porsche και Mercedes-Benz. Τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα έχουν πρόσβαση key-less, που σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες τους δεν χρειάζεται να βγάλουν το κλειδί από την τσέπη τους. Έτσι η απόκτησή τους είναι μάλλον… μάταιη. Εκτός αν το φοράτε σαν μενταγιόν, σαν κόσμημα.


newsauto.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael