Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μηνιαίο επίδομα 200 έως 380 ευρώ σε φοιτητές - Δείτε ποιοι το δικαιούνται



Επίδομα 200 έως 380 ευρώ το μήνα σε φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 
Σύμφωνα με απόφαση απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης Καθορισμός των όρων και της διαδικασίας επιλογής για τη χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στο πλαίσιο της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδ. έτη 2018-2019 και 2019-2020» του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Το ΙΚΥ θα προκηρύξει προπτυχιακές υποτροφίες ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, των οποίων ο αριθμός εκτιμάται σε 3.771 οι οποίες αποσκοπούν στην υποστήριξη φοιτητών που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και στη διασφάλιση ισότιμης συμμετοχής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προσώπων που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ).
Οι υποτροφίες θα έχουν την μορφή μηνιαίου επιδόματος που μπορεί να ανέλθει στα 380 ευρώ το μήνα. Οι αιτήσεις όταν θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα υποτροφιών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του ΥΠΠΕΘ στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr.

Οι υποτροφίες χορηγούνται για διάστημα.....


η συνέχεια ΕΔΩ









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael