Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πούλαγε αρχαία με αγγελία στο internet!


Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 χάλκινα νομίσματα αρχαίων χρόνων, χάλκινο τμήμα πόρπης αρχαϊκών ( κλασσικών χρόνων), 2 χάλκινα ελάσματα αρχαίων χρόνων, 2 μολύβδινα ελάσματα αρχαίων χρόνων, μολύβδινο σταθμίο, μολυβδόβουλο, 16 χάλκινα νομίσματα Βυζαντινών χρόνων, 17 χάλκινα εξαρτήματα ένδυσης, 2 χάλκινες πόρπες, χάλκινο δαχτυλίδι, 7 χάλκινα εξαρτήματα, δισκόμορφο μολύβδινο αντικείμενο, 4 μολύβδινα αντικείμενα και 14 μολύβδινα σφαιρίδια.

Από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή στην υπόθεση και δεύτερου Έλληνα, o οποίος, επίσης, συνελήφθη. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μονόκαννο, δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα και παλαιό εξάσφαιρο περίστροφο, για τα οποία δεν κατείχε σχετική άδεια. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Τα όπλα που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ τα κατασχεθέντα αρχαία αντικείμενα θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω αξιολόγηση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



newsit.gr













Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael