Ο 30χρονος, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης

Νεκρός είναι ο 30χρονος ποδηλάτης ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης και ο ποδηλάτης διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ωστόσο, ο 30 χρονος, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πτώσης και για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
in.gr