Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το ΚΚΕ Κοζάνης για την επιστροφή του 45% των αποζημιώσεων των κατοίκων της ΜαυροπηγήςΓια την απόφαση του Αρείου Πάγου να απορρίψει την αίτηση αναίρεσης των κατοίκων της Μαυροπηγής για επιστροφή του 45% της αποζημιώσεις που είχαν λάβει. 


Οι κάτοικοι της Μαυροπηγής όλα αυτά τα χρόνια έχουν βιώσει την κοροϊδία με την μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής που με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων μέχρι σήμερα όπως και της ΔΕΗ Α.Ε δεν έχει πραγματοποιηθεί. Σαν να μην έφτανε αυτός ο εμπαιγμός ο Άρειος Πάγος απόρριψε το αίτημα των κατοίκων για ακύρωση της απόφασης του εφετείου Δυτικής Μακεδονίας που αξίωνε «κούρεμα» ύψους 45% στις αποζημιώσεις που λάβανε οι κάτοικοι της Μαυροπηγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι αποζημιώσεις ήδη έχουν στην πλειονότητα τους ξοδευτεί για να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι τις ανάγκες των οικογενειών του από το ξεσπίτωμα που αναγκαστικά υπέστησαν . 

Λεφτά να επιστραφούν δεν υπάρχουν. Η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει αδιέξοδα και απόγνωση για όλες τις οικογένειες των πληττόμενων της Μαυροπηγής. 

Αποδεικνύεται και από αυτήν την εξέλιξη ότι οι κάτοικοι των πληττόμενων χωριών, οι εργαζόμενοι της περιοχής έχουν απέναντι τους ένα εχθρικό κράτος που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, που διασφάλιζε και διασφαλίζει την απρόσκοπτή κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων και τσακίζει τους κατοίκους των πληττόμενων περιοχών. 

Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον ανελέητο χαρακτήρα του αστικού κράτους απέναντι στα λαϊκά δικαιώματα. 

Η απόφαση για επιστροφή του 45% των αποζημιώσεων είναι απαράδεκτη, επιβεβαιώνει το ληστρικό χαρακτήρα της ΔΕΗ Α.Ε απέναντι στα λαϊκά δικαιώματα. 

Να μείνει παγωμένη η απόφαση. Να παρθεί κυβερνητική πρωτοβουλία να μην υλοποιηθεί. Η ΔΕΗ να μην απαιτήσει την επιστροφή των αποζημιώσεωνTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael