Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα - 3η μέρα: «Τα Αρχοντικά της Σιάτιστας» Μέρες γιορτών Βοΐου «Πέλεκον 2019» (φωτο-βίντεο- ηχητικό)Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο Τραμπάνζειο Γυμνάσιο πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Τα Αρχοντικά της Σιάτιστας» με ομιλήτρια την κ. Καλλινίκη Ώττα, Αρχιτέκτονας μηχανικός, MSC προστασίας – συντήρησης Αποκατάστασης Αρχιτεκτονικών Μνημείων, Υπ. Δρ. της Αρχιτεκτονικής Πανεπιστημίου Πατρών. 
Ολόκληρη η ομιλία «Τα Αρχοντικά της Σιάτιστας»

 
 
 
Το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με την ομιλία, «Η διακόσμηση των κτηρίων παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του 18ου και 19ου αιώνα» με ομιλήτρια την κ. Ζωή Γοδόση, Επίκουρη καθηγήτρια τμ. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, σχολή καλών Τεχνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -  Siatista-Info
 
Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΑΜΠΑΝΤΖΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 
 

Θα εκτίθενται σχέδια-αντίγραφα της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Ελλάδας. Επίσης στο ισόγειο του κτιρίου θα φιλοξενηθεί η έκθεση κεραμικής των εικαστικών Ολυμπίας Κοσμίδου και Μαρίας Βανδώρου, με τίτλο «Ζωγραφική σε ξύλο και κεραμίδι» της οποίας τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00μ.μ. 
Οι εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό καθημερινά από ην Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και κατά τις ώρες : 10:00π.μ. - 13:00μ.μ και 18:00μ.μ -21:00 μ.μ

ΠΕΛΕΚΟΝ 2019: Μέρες γιορτών Βοΐου - Από 7 μέχρι 17 Ιουνίου 2019


Δείτε το πρόγραμμα
https://www.siatista-info.com/2019/06/2019_85.html
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael