Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αμφίρροπες μάχες σε 10 Δήμους της Δυτικής ΜακεδονίαςΣε θέση μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων που παίρνουν μέρος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, για τη διεκδίκηση δημαρχιακών θώκων της Δυτικής Μακεδονίας σε δέκα Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Στο δήμο Βοΐου αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Χρήστος Ζευκλής ο οποίος την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχε προβάδισμα με ποσοστό 30,72% και ο Δημήτριος Κοσμίδης με ποσοστό 27,02%.

Επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν συγκεκριμένα σε τέσσερις δήμους του Νομού Κοζάνης και σε άλλους έξι δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα: στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων, Γρεβενών, Δεσκάτης, Καστοριάς, Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών. Στο δήμο Κοζάνης ο Λάζαρος Μαλούτας με ποσοστό 27,90% την πρώτη Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος ήρθε δεύτερος με ποσοστό 22,29%. Στο δήμο Εορδαίας ο πρώτος της περασμένης Κυριακής Παναγιώτης Πλακεντάς με ποσοστό 38,40%, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αθηνά Τερζοπούλου η οποία στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 28,65%.

Στο δήμο Σερβίων ο Χρήστος Ελευθερίου με ποσοστό 34,22% αναμετράται με τον Βασίλειο Κωνσταντόπουλο ο οποίος έλαβε στον πρώτο γύρο 33,51%. 

Στο δήμο Γρεβενών μονομάχοι είναι ο Γεώργιος Δασταμάνης με ποσοστό 30,62% και ο Δημοσθένης Κουπτσίδης με 29,25%. Στο δήμο Δεσκάτης ο Δημήτριος Κορδίλας με ποσοστό 38,72% δίνει μάχη με τον Δημήτριο Καραστέργιο με ποσοστό 30,19% Στο δήμο Καστοριάς ο πρώτος Ιωάννης Κορεντσίδης με ποσοστό 46,96% είναι αντιμέτωπος με την Αικατερίνη Σπύρου με ποσοστό 23,97%. 

Στο δήμο Αμυνταίου ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης με ποσοστό 37,24% έχει απέναντί του τον Άνθιμο Μπιτάκη που έλαβε την πρώτη Κυριακή 32,48%. Στο δήμο Φλώρινας ο Βασίλειος Γιαννάκης με ποσοστό 33,81% δίνει μάχη επικράτησης έναντι του Ευστάθιου Κωνσταντινίδη με 29,96%. Στο δήμο Πρεσπών ο πρώτος του πρώτου γύρου Βασίλειος Τσέπας με 45,25%, αντιμετωπίζει τον Παναγιώτη Πασχαλίδη που έλαβε την περασμένη Κυριακή ποσοστό 40,99%. Υπενθυμίζεται ότι δήμαρχοι από την πρώτη Κυριακή εκλέχθηκαν σε τρείς δήμους της Δυτικής Μακεδονίας: 

Στο νεοσύστατο δήμο Βελβεντού ο Μανώλης Στεργίου με ποσοστό 71,55%. Στο δήμο Νεστορίου ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος με το υψηλότατο 80,11% και στο δήμο Άργους Ορεστικού ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου με ποσοστό 79,46%.
aftodioikisi.grTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael