Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

NO FUR BAN! «Σώστε τις δουλειές μας» Διαδήλωση – διαμαρτυρία κατά της κατάργησης της γούνας στη Νέα Υόρκη (φωτο-βίντεο)


«Σώστε τις δουλειές μας» και άλλα συνθήματα με κεντρικό το NO FUR BAN!, εξελίσσεται αυτή την ώρα διαδήλωση – διαμαρτυρία κατά της κατάργησης της γούνας έξω από το δημαρχείο της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή πολλών Καστοριανών και πολλών μελών του Συλλόγου Καστοριέων ΟΜΟΝΟΙΑ Νέας Υόρκης.

Οι διαδηλωτές δηλώνουν στα social:
Έλα τώρα στο Δημαρχείο για να κάνεις τη διαφορά στο κίνημα. Μόλις αρχίσαμε! Τα βήματα γεμίζουν με τους #nofurban υποστηρικτές! Βρείτε το δρόμο για το Δημαρχείο τώρα, ψάξτε το furnyc και πείτε στους εκπροσώπους τους ότι θέλετε να βοηθήσετε στο κίνημα για να σταματήσετε την απαγόρευση της γούνας, θα σας δώσουν ένα t-shirt και οδηγίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε σήμερα. 😁


Say it with us NO FUR BAN! A hearing is slated for 12 p.m. TODAY May 15TH at City Hall and this ban on the sales of fur and fur accessories in New York City affects so many people. Fur including calfskin and shearling!

Υπάρχουν πάνω από 130 επιχειρήσεις γούνας που λειτουργούν στη Νέα Υόρκη, απασχολούν 7000 άτομα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι εκτός δουλειάς!

Tell City Council to stop worrying about the Fur Ban and focus on more important things!


Όπως εμείς μιλήστε στο facebook για το νομοσχέδιο 1476 Bill που μπορεί να απαγορεύσει τις πωλήσεις γούνας στη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σταματήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο από το να περάσει αυτό το νομοσχέδιο!


Δείτε το βίντεο oladeka.com



https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael