Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ


Εντολή για την εκκένωση του εμβληματικού μνημείου του Παρισιού, του Πύργου του Άιφελ έδωσαν οι γαλλικές αρχές ενώ παράλληλα κάλεσαν του πολίτες να αναβάλλουν την επίσκεψή τους σε αυτό.
Χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του εμβληματικού μνημείου στο Twitter τονίζεται ότι ο Πύργος του Άιφελ θα παραμείνει κλειστός μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση.
Παράλληλα, απευθύνονται συστάσεις στους επισκέπτες να αναβάλλουν τη μετάβασή τους στο μνημείο.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στον Πύργο εντοπίστηκε κάποιος αναρριχητής.Λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό από την εταιρία διαχείρισης του μνημείου ότι: «Εντοπίστηκε ένας άνθρωπος να σκαρφαλώνει στον Πύργο. Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία που ακολουθούμε. Πρέπει να τον εμποδίσουμε να συνεχίσει και στην περίπτωση αυτή, εκκενώνουμε τον Πύργο», εξήγησε η ίδια πηγή, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει τον αριθμό των τουριστών που επηρεάζει αυτό το μέτρο.

Η αστυνομία, βρίσκεται στο σημείο και διαπραγματεύεται με τον αναρριχητή.

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Ανάλογο περιστατικό το 2017
Τον Οκτώβριο του 2017, ο Πύργος του 'Αιφελ χρειάστηκε να εκκενωθεί τελείως λόγω της παρουσίας ενός νεαρού άνδρα σε μια κολόνα του Πύργου, ο οποίος απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία κατάφερε τελικά να τον μεταπείσει.
Ο Πύργος του 'Αιφελ, που γιορτάζει φέτος τα 130 χρόνια του, είναι το μνημείο με εισιτήριο στην είσοδό του, που έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παγκοσμίως. Δέχεται επτά εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.


newsbomb.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael