Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Επίσκεψη στο Αιολικό πάρκο Ασκίου του συνδυασμού μας Δύναμη Επανεκκίνησης
Μέλη του συνδυασμού μας Δύναμη Επανεκκίνησης επισκεφτήκαμε στο όρος Ασκιο το έργο του αιολικού πάρκου που εκτελείται από την εταιρεία Άνεμος, θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ. Από κοντά συνειδητοποιήσαμε το τεράστιο μέγεθος του έργου και την έκταση που καταλαμβάνει. Μία επένδυση η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από την ξενάγηση στο εργοτάξιο συζητήσαμε με τους υπεύθυνους του έργου οι οποίοι μας δώσαν πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες του έργου, χρονοδιαγράμματα κλπ. Τέλη Μαΐου θα τοποθετηθεί η πρώτη ανεμογεννήτρια ενώ το έργο στο σύνολό του θα είναι πλήρες στις αρχές του φθινοπώρου.


Σαν συνδυασμός επανειλημμένως έχουμε τονίσει στις ομιλίες μας τη σημασία που πρέπει να δώσουμε ως Δήμος στην ενέργεια μιας και την επόμενη δεκαετία έργα που αφορούν την παραγωγή ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας θα χρηματοδοτηθούν με πολλά κεφάλαια και ο δήμος άμεσα πρέπει να οργανωθεί με υλοποιήσιμες μελέτες για να μπορεί να έχει όφελος από τέτοιους είδους δράσεις.


Δυστυχώς κατά την εκτέλεση του έργου ο δήμος είναι απών. Δεν έχει διαπραγματευτεί ανταποδοτικά έργα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου παρόλη την ενόχληση που δικαιολογημένα προκαλεί ένα τόσο μεγαλο έργο και δεν έχει έρθει σε καμία ανάλογη επαφή ή συζήτηση με τους επενδυτές. Χρειαζόμαστε ένα δήμο διεκδικητικό μιας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι λίγες και δεν επαναλαμβάνονται!


ΥΓ. ευχαριστούμε τους φίλους που μας διέθεσαν τα αυτοκίνητά τους για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στην περιοχή.
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael