Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η πολιτική ομιλία του Υπ. Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Κοσμίδη στη Σιάτιστα
Την κεντρική ομιλία στο εκλογικό κέντρο Σιάτιστας στην Πλατεία Γεράνειας, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Κοσμίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες».


ΜΑΖΙ - ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, ήταν το σύνθημα με το οποίο άνοιξε την ομιλία του ο κ. Κοσμίδης καθώς λόγω βροχής η ομιλία μεταφέρθηκε μέσα στο εκλογικό κέντρο αντί της πλατείας που ήταν αρχικά σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά, γιατί αυτό αξίζει ο τόπος μας… Ο δρόμος που επιλέγουμε απαιτεί καθαρά χέρια, πίστη και τόλμη. Έχουμε και τα τρία και ζητάμε από κάθε άτομο ξεχωριστά καθαρή και ανόθευτη εντολή για να διεκδικήσουμε το Βόιο. Να αλλάξουμε όσα μας έχουν βαρύνει. »
 


Ειδικά για την δημοτική ενότητα Σιάτιστας ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρωταρχικής σημασίας ζήτημα, αποτελεί ο Περιφερειακός Δρόμος, ένα έργο που πρέπει επιτέλους να τελειώσει καθώς ταλανίζει τους κατοίκους της πόλης, ο κόμβος της Μπάρας και οι είσοδοι της Πόλης, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η πόλη την αίγλη που της αρμόζει. Επίσης ειδική αναφορά έγινε και για το σχέδιο πόλης, για το Κέντρο Υγεία και για τα Αρχοντικά.https://www.siatista-info.com/2019/05/blog-post_947.html

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.htmlTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael