Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Υποδοχή Κύπριων εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου-Μικροκάστρου (βίντεο)Αυτή τη βδομάδα που διανύουμε (από Δευτέρα 13 ως Παρασκευή 17 Μαΐου 2019) έχουμε υποδεχτεί στο σχολείο μας Κύπριες συναδέλφισσες από το Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Α’ της Λευκωσίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus KA1 με θέμα: «Οδεύοντας στο μέλλον με αφετηρία τη φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά».

Τη Δευτέρα έγινε η Γιορτή Υποδοχής των Κύπριων εκπαιδευτικών όπου περιλάμβανε χορούς και τραγούδια από όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στην οικογένεια Αδαμόπουλου από το Καλονέρι όπου πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωσή μας αλλά και θερμές ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροκάστρου για τα ανοιξιάτικα έθιμα που μας παρουσίασε (Λαζαρίνες, ο χορός της ρόκας, το έθιμο του Μάη).
https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Όλη την εβδομάδα θα συνεχίσουν να γίνονται διδασκαλίες τόσο των Κύπριων συναδέλφων όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, πληροφοριών, μέσων και μορφών διδασκαλίας, εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών συστημάτων, επιμόρφωση, ομοιότητες-διαφορές εκπαίδευσης κλπ.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας, με στόχο να αναδειχθούν η πολιτιστική κληρονομιά, η ιστορία, οι πνευματικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ταυτόχρονα με τις φυσικές του ομορφιές.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!https://youtu.be/lWWIP7AWq90     (Α΄ μέρος εκδήλωσης)
https://youtu.be/6wGi-hP8XE0        (Β΄ μέρος εκδήλωσης)

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael