Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης για το Άγιο Όρος
Μέσα στο αναστάσιμο κλίμα των ημερών, γέμισε η Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης για την εκδήλωση αφιέρωμα στο Άγιο Όρος που συνδιοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με το Σύλλογο για τη Διαφύλαξη της Πνευματικής μας κληρονομιάς «Μακρυγιάννης». 

Η εκδήλωση ήταν το επιστέγασμα των δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα σε ένα από τα πολλά προγράμματα (πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας) που κάθε χρόνο πραγματοποιεί το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας παράλληλα με τα μαθήματα γενικής και μουσικής παιδείας. 
https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Περιελάμβανε ένα βίντεο από την επίσκεψη του σχολείου στο Άγιο Όρος το Μάρτιο του 2019, ύμνους από το Σύνολο Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά, την κεντρική ομιλία του ιερομονάχου π. Γρηγορίου προσκεκλημένου από την Ιερά Μονή Γρηγορίου του Αγίου Όρους με θέμα «Οι νέοι και το Άγιο Όρος», ένα απάνθισμα ποντιακών τραγουδιών αφιερωμένων στην Παναγία με λύρα και νταούλι και τραγούδια από τη Χορωδία και την Ορχήστρα του Συνόλου Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κ. Τζιουρά Κλαίρης. 


Ευχαριστούμε όλους όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της και ιδιαίτερα τους μαθητές και μαθήτριες που για ακόμη μια φορά αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να παρουσιάσουν ένα μέρος της δουλειάς που πραγματοποιείται στο σχολείο. 

Μπορείτε να δείτε βίντεο και εικόνες της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα https://kozan.gr/archives/187254 

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται μέχρι τις 31 Μαΐου 2019 οι αιτήσεις των γονέων των μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού για την εισαγωγή τους στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας (δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr και στο τηλέφωνο 2465023461. 

Επίσης αφιέρωμα στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας θα προβληθεί από το TOP Channel την Κυριακή 19-5-2019 στις 15.00 και στις 23.00, τη Δευτέρα 20-5-2019 στις 07.00 και το Σάββατο 25-5-2019 στις 23.30.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael