Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Δαφνερο, Μικρόκαστρο, Παλαιόκαστρο και Καλονέρι: «Η συνεννόηση των τοπικών κοινωνιών φέρνει αποτέλεσμα»




Σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο, βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοϊου, Λάζαρος Γκερεχτές. 

Συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν κατά τόπους όλους τους οικισμούς, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να στέκεται ιδιαίτερα στη συνεννόηση των τοπικών κοινωνιών η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουν μεγάλα έργα, τα οποία στο παρελθόν είχαν σταματήσει. 
 
Στο Δαφνερό ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως το αρδευτικό θα ολοκληρωθεί με τη νέα δημοτική αρχή, ενώ σε Μικρόκαστρο και Παλαιόκαστρο στάθηκε ιδιαίτερα σε δράσεις του αγροτικού τομέα.
Στην ομιλία του στο Καλονέρι, ο Λάζαρος Γκερεχτές, επανέλαβε τα θέματα της λειτουργίας του ΤΟΕΒ αλλά και των Σφαγείων και παράλληλα σημείωσε ότι, ζωντανοί οικισμοί με πολλά παιδιά και νέους οφείλουν να στηριχθούν με σειρά δράσεων, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αδειοδότηση και κατασκευή νέων παιδικών χαρών, καθώς και αναπλάσεις χώρων αναψυχής.


https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael