Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Παραλίγο τραγωδία: «Έσκασε» το λάστιχο ασθενοφόρου στην Εθνική Οδό! Απίστευτες φωτογραφίες

Παραλίγο τραγωδία: «Έσκασε» το λάστιχο ασθενοφόρου στην Εθνική Οδό! Απίστευτες φωτογραφίες
Φωτογραφία από: odelalis.gr
 
Για ασθενοφόρα... καρμανιόλες κάνει λόγο το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» μετά και το απίστευτο περιστατικό με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πιερίας.
 
Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ακόμη χειρότερα δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Τρίτη 7 Μαΐου, «έσκασε» και διαλύθηκε κυριολεκτικά ένα από τα μπροστινά λάστιχα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Πιερίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών. Το περιστατικό συνέβη πρωινές ώρες και εν ώρα υπηρεσίας και χάρη στην εμπειρία και την ψυχραιμία του πληρώματος του ασθενοφόρου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες με… ό, τι απέμεινε από το λάστιχο

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» κάνει λόγο για ασθενοφόρα-καρμανιόλες και τονίζει ότι πολλές φορές έχει επισημάνει την ακαταλληλότητα των ασθενοφόρων του νομού στους αρμόδιους φορείς.
Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει τα ασθενοφόρα «τρισάθλια, μη σωστά συντηρημένα λόγω παλαιότητας και άκρως επισφαλή», υπογραμμίζει πως αυτό το περιστατικό ήταν η κορυφή του παγόβουνου και ζητά από τους αρμόδιους να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα πριν θρηνήσουμε θύματα.

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου είναι η ακόλουθη:

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα κατά την πρωινή βάρδια στο ΕΚΑΒ Πιερίας με παραλίγο θύματα Διασώστες εν ώρα υπηρεσίας. Σε ασθενοφόρο που κινούνταν στο Εθνικό οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Αθηνών με ταχύτητα περίπου 100 χλμ\ωρα διαλύθηκε στην κυριολεξία το μπροστινό αριστερό ελαστικό. Η εμπειρία και η ψυχραιμία των Διασωστών ήταν ο λόγος που αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε απασχολήσει πάμπολλες φορές τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ για την επικινδυνότητα των πλέον ακατάλληλων οχημάτων ασθενοφόρων του νομού. Επίσης εγγράφως έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς για την παραπάνω κατάσταση.
Το σημερινό περιστατικό είναι η κορυφή του παγόβουνου που σήμερα έγινε τραγικά αντιληπτή στην άσφαλτο την ώρα που εργαζόμενοι Διασώστες του ΕΚΑΒ εκτελούσαν το καθήκον τους.
Την ίδια στιγμή, τρισάθλια, μη σωστά συντηρημένα λόγω παλαιότητας και άκρως επισφαλή οχήματα – ασθενοφόρα επιχειρούν να επιτελέσουν την αποστολή τους στον πολίτη, που δεν είναι άλλη από την ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των ασθενών και των πληρωμάτων τους.
Επιβάλλεται λοιπόν οι όποιοι υπεύθυνοι, διευθυντές, διοικητές, βουλευτές, αρμόδιοι Υπουργοί να ασχοληθούν επιτέλους με ουσιαστικά ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και να επιλύσουν χρόνια προβλήματα πριν θρηνήσουμε θύματα…. σειρά θα έχει μετά ο εισαγγελέας.
Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από το συμβάν.
 
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.


Πηγή: odelalis.gr - newsit.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael