Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»



Απίστευτες σκηνές στην Ελβετία και έκρηξη των οπαδών της Γκρασχόπερς εναντίον των παικτών, για τον υποβιβασμό της ομάδας της Ζυρίχης μετά από… 70 χρόνια! 
Το παραδοσιακό σύνθημα οργής στα ελληνικά γήπεδα, όπου οι οπαδοί καλούν τους αθλητές να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν από το γήπεδο επειδή δεν την τιμούν όπως εκείνοι θεωρούν ότι πρέπει να κάνουν, βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του στην (φιλήσυχη;) Ελβετία.
https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Η Γκρασχόπερς, η οποία έχει 132 χρόνια ιστορίας και είναι πρώτη σε πρωταθλήματα (27) και Κύπελλα (19) στην χώρα, υποβιβάστηκε ύστερα από 70 ολόκληρα χρόνια, προκαλώντας την έκρηξη των οπαδών.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λουκέρνη, η Γκρασχόπερς γνώριζε τον (οριστικά καταδικαστικό) διασυρμό με 4-0, όταν οι οπαδοί της ομάδας της Ζυρίχης απείλησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκαναν πριν από ένα δίμηνο σε παιχνίδι με την Σιόν.
grasshoppers-2.jpg
grasshoppers-3.jpg
Παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των εκδρομέων, οι οποίοι απαίτησαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και τα σορτσάκια τους επειδή δεν είναι άξιοι να τα φορούν και να… συρθούν σαν σκυλιά στα αποδυτήρια!
grasshoppers-4.jpg
grasshoppers-5.jpg
Κάποιοι παίκτες πράγματι έβγαλαν και έδωσαν τις φανέλες στους οπαδούς, το ματς διεκόπη οριστικά μετά από 15 λεπτά και πλέον η τιμωρία που περιμένει την Γκρασχόπερ, θα βάλει και τυπικά την ταφόπλακα για τον ιστορικό (και ατιμωτικό) υποβιβασμό της.

Από το 3:55 του βίντεο




ethnos.gr




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael