Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Να δω τους ήλιους ανθισμένους (Για τον Αλέξανδρο)





Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος» παρουσίασαν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης το βιβλίο του Ερωτόκριτου Κυμιωνή «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα». Την παρουσίαση έκανε ο Γιάννης Σερβετάς και το συντονισμό της εκδήλωσης η Άννα Τανή Καραχάλιου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η έναρξη της πανελλήνιας δράσης «Μανώλη, μαζί μπορούμε», για τη στήριξη παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα. (Πηγή: kozan.gr) 

Στα πλαίσια αυτής της δράσης οι Βαλκάνιοι Καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαμε άμεσα και βάλαμε κι εμείς το μικρό μας λιθαράκι σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. 

Σας παρουσιάζουμε με χαρά το τραγούδι και το βίντεο που δημιουργήσαμε και πρωτοπαρουσιάστηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. 

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Το τραγούδι γράφτηκε με πολλή αγάπη για τον Αλέξανδρο Μελισσινό και την περιπέτειά του που τόσο μας συγκίνησε και μας ενέπνευσε όλους.
 Οι στίχοι και η μουσική είναι του Παντελή Ουσταγιαννίδη. Η ενορχήστρωση, η γενικότερη επιμέλεια καθώς και η φωνή είναι του προέδρου μας Ευριπίδη Στάμου που παρόλο το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει μήνες τώρα με τις φωνητικές του χορδές και λίγες μέρες πριν μπει στο χειρουργείο, κατάφερε να ενώσει τη φωνή με την ψυχή του ώστε να μας προσφέρει αυτή την ευαίσθητη και συνταρακτική ερμηνεία. 

Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες που πρόθυμα διέθεσαν δύο εξαιρετικοί φωτογράφοι οι Απόστολος Τσολάκης και Χρήστος Λαμπριανίδης. Επισημαίνεται ότι οι δημιουργοί χάρισαν τα πνευματικά δικαιώματα στην οικογένεια του Αλέξανδρου Μελισσινού, οι οποίοι με τη σειρά τους τα δωρίζουν στην δράση "Μανώλη Μαζί Μπορούμε". 

Ευχόμαστε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την υπέροχη δράση στήριξης των παιδιών με σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα.






Artistas Balkan












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael