Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Εθνικό Συμβουλίο κατά των Ναρκωτικών "Με αγώνα και αγάπη για τον άνθρωπο" συνεχίζει την 30χρονη πορεία του


Παράρτημα Πτολεμαΐδας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ)

Με αφορμή το γεγονός ότι και στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα καταστήματα (φούρνοι, κέντρα ομορφιάς κλπ) διαφημίζουν και πουλάνε προϊόντα κάνναβης καλούμε τα νέα παιδιά, τους γονείς και τους φορείς στο Δήμο Εορδαίας να μην πέσουν στην παγίδα των “αθώων και ακίνδυνων ναρκωτικών”. 

Είναι πραγματική πρόκληση για την περιοχή μας, όπου οι παράγοντες ανεργία, φτώχεια (οικονομική και πολιτιστική), υποβάθμιση από τα υποτυπώδη έργα υποδομής (με τη συνειδητή ανοχή από τις κυβερνήσεις, τους περιφερειάρχες, τους δημάρχους) βοηθούν ώστε η διακίνηση και χρήση να βρίσκονται σε υψηλά ποσοστά. 
https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Οι κάτοικοι της Εορδαίας δεν έχουν ανάγκη από μπουμπούκια, σπόρους, άνθη και έλαια κάνναβης. Έχουν ανάγκη από στέκια νεολαίας, χώρους αθλητισμού, πολιτισμού, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις για τα σχολεία, με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό και μέτρα κατά της σχολικής διαρροής, με ενισχυτική διδασκαλία και παράλληλη στήριξη για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, γεύματα σε όλα τα σχολεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, ένταξη προγραμμάτων πρόληψης στα σχολεία με μακροχρόνιο ορίζοντα, συμβουλευτικό σταθμό από το ΚΕΘΕΑ. Όλα αυτά συνθέτουν την ουσιαστική πλευρά της πρόληψης και συμβάλλουν στη “μείωση της ζήτησης”. 

Καλούμε τους φορείς να γίνουν εκφραστές αυτών των αιτημάτων και να βάλουν στο περιθώριο ό,τι καλλιεργεί τη ναρκωκουλτούρα, μέρος της οποίας είναι και τα "μαγαζάκια" με προϊόντα κάνναβης.Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael