Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ντέρου Αναστασία: Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε τον Δημήτρη Κοσμίδη και τους ‘’ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ’’





 Της ΝΤΕΡΟΥ Αναστασίας του Νέστορος.

Αγαπητοί συνδημότες
Ότι  γίνεται στη δημόσια ζωή μας  θα πρέπει να αρχίσουμε να το θεωρούμε προσωπική μας υπόθεση. Να αρχίσουμε να αναζητούμε να μας εκπροσωπούν σε όλα τα επίπεδα άξιοι και έντιμοι άνθρωποι που να διαθέτουν γνώσεις ήθος και αξίες, Άνθρωποι που διακρίθηκαν στην επαγγελματική τους ζωή και επιθυμούν  να θυσιάσουν κομμάτι του εαυτού τους για την πρόοδο την προκοπή τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Τότε μόνον θα υπάρξει  η προσδοκία  προοπτικής για το δήμο μας  και η απαντοχή του επιθυμητού. Διότι η ελπίδα σε συνάρτηση με άξιους και ηθικούς ανθρώπους δίνει στους πολίτες θάρρος, αισιοδοξία και πίστη κατά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής. Είναι η μόνη δύναμη που απαλλάσσει τους  ανθρώπους από το αδιέξοδο και ανοίγει μπρος του δρόμους για να πορευτεί.

Με ορθή κρίση και γόνιμη σκέψη καλούμε όλους εσάς να επιλέξετε το καινούργιο το αδοκίμαστο και ηθικό. Το Βόιο πρέπει και μπορεί να λειτουργήσει ως ευρωπαϊκός κόμβος στην περιοχή μας, ως πνευματικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Μαζί και με τη δική σας συνδρομή ελάτε να αλλάξουμε  τον ευλογημένο μας τόπο. Αξίζουμε της ευκαιρίας αυτής εμείς οι ''ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ''.

Με λαχτάρα και αγάπη για τη βελτίωση και την προκοπή σας καλούμε να στηρίξετε εμάς για να αξιοποιήσουμε:

1.-τα ηθικά καθήκοντα τα οποία έχουν πηγή τους τον ηθικό νόμο τη συνείδηση και τα ηθικά συναισθήματα,

 2.- τα νόμιμα καθήκοντα που υπαγορεύονται από νομικούς κανόνες και απορρέουν από την αρχή της δικαιοσύνης για την ίση και δίκαιη μεταχείριση των δημοτών και των εργαζομένων,

3.-τα πολιτικά καθήκοντα που απορρέουν  από την αφοσίωση στον πολίτη.

Η εκπλήρωση των καθηκόντων μας με ακρίβεια, συνέπεια και ευθύνη, θα συντελέσει στην ηθική μας τελείωση και θα αποτέλεσε παράγοντα προόδου της κοινωνίας του Δήμου μας.

Όλοι μαζί για το καινούργιο το αποτελεσματικό και το καθάριο, ας  λειτουργήσουμε ως ‘’ενεργοί πολίτες’’, για να αλλάξουμε ριζικά τον τόπο.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε τον Δημήτρη ΚΟΣΜΙΔΗ και τους ‘’ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ’’.
 


Με εκτίμηση και διατελώντας μετά τιμής


https://siatista-info.blogspot.com/2019/03/blog-post_824.html

ΝΤΕΡΟΥ Αναστασία τους Νέστορος ‘’Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Δ.Ε. Σιάτιστας) ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ισχυρός Δήμος’’ ‘’Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης’’.











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael