Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Λ.Γκερεχτές: «Εμείς δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερα μαθήματα διοίκησης. Πρόγραμμα 100 ημερών και επίλυση των βασικών προτεραιοτήτων σε έξι(6) μήνες»Σε Χειμερινό, Μολόχα, Σήμαντρο και Πλατανιά, περιόδευσε την Τρίτη ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές. 


Στη συζήτηση που είχαν με τους πολίτες, άκουσαν τα κατά τόπους προβλήματα της περιοχής, καθώς και τις προτάσεις των κατοίκων. 


Ο συνδυασμός παρουσίασε το πρόγραμμά του, με το Λάζαρο Γκερεχτέ να τονίζει πως υπάρχουν βασικές προτεραιότητες για τη νέα δημοτική αρχή, οι οποίες μέσα από ένα ήδη καταρτισμένο πρόγραμμα θα γίνουν πράξη στις πρώτες ημέρες της θητείας: 


Έχουμε οριοθετήσει πρόγραμμα 100 ημερών για την άμεση καταγραφή των πρώτων βασικών αναγκών και σε διάστημα 6 μηνών την επίλυση αυτών. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, είναι βασικό ότι, εμείς διαθέτουμε την εμπειρία και δεν χρειαζόμαστε ειδικά μαθήματα διοίκησης του Δήμου». 


Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος, δεσμεύτηκε πως οι άνθρωποι του συνδυασμού και ιδιαίτερα όσοι έχουν θέσεις ευθύνης, θα βρίσκονται καθημερινά όπου το επιβάλλουν οι συνθήκες, καθώς η σχέση διοίκησης- πολιτών θα χτιστεί πάνω σε βάσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael