Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το «fake» σημείωμα για άνοιγμα των συνόρων που έστειλε τους μετανάστες στα Διαβατά


Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το CNN Greece το μήνυμα που διακινήθηκε μέσω Διαδικτύου και έδινε την ψεύδη είδηση ότι τα σύνορα στα βόρεια της Ελλάδας ανοίγουν, καλώντας πρόσφυγες και μετανάστες να συγκεντρωθούν εκεί για να τα περάσουν, κατευθυνόμενοι προς τη Βόρεια Ευρώπη.

Το μήνυμα αυτό είναι γραμμένο στα αραβικά και αναφέρει πως η διαδικασία θα γινόταν μέχρι τις 5 Απριλίου. Μάλιστα, δίνει και συγκεκριμένες οδηγίες στους αποδέκτες, ότι δηλαδή πρέπει να έχουν μαζί τους σκηνές, αλλά και ότι η αστυνομία δεν θα τους εμποδίσει. Αναφέρει δε, ότι στα σημεία εξόδου θα υπάρχουν υπάλληλοι από οργανώσεις για να τους βοηθήσουν.

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Επιπλέον, ο συντάκτης του ψεύτικου αυτού μηνύματος προτρέπει τους συγκεντρωμένους να μην κάνουν επεισόδια και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων. Το σημείωμα αυτό αναπαρήγαγαν μάλιστα χιλιάδες πρόσφυγες από τις προσωπικές τους σελίδες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το χάος των τελευταίων ημερών, στα Διαβατά αλλά και στο σταθμό Λαρίσης.Δείτε την συνέχεια στο cnn.grTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael