Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Καταιγιστικός στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός! (βίντεο)


Mία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς ξεπέρασε, δίχως βαθμολογικές απώλειες, τον σκόπελο και της Λαμίας.
Η ομάδα του Λουτσέσκου, που παραμένει αήττητη στη φετινή Super League, επιβλήθηκε την Κυριακή με 3-0 σκορ του συγκροτήματος από τη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και είναι κυριολεκτικά αγκαλιά με τον τίτλο.
Στο 34ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ με τον Ενρίκε, ενώ οι Σάκχοφ (78') και Μπίσεσβαρ (83') με τα γκολ τους έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του «δικεφάλου» του Βορρά.



Kάνοντας ένα ονειρικό β' ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας την Κυριακή από το Αγρίνιο, συντρίβοντας με 5-0 τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Super League.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Πειραιώτες, καθώς μόλις στο 9' άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μασούρα.


https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

Στο 50ο λεπτό ο Χασάν διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του Μαρτίνς, ενώ το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Γκιγιέρμε στο 61'.
Ο Καμαρά στο 70' προσέθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού, με τον Ομάρ να σκοράρει κι αυτός με δυνατό σουτ στο 78', κάνοντας το 5-0 για τους «ερυθρόλευκους».
 
Με ανατροπή για την ΑΕΚ!
 
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από τα Πηγάδια, με την ομάδα του Χιμένεθ να επικρατεί την Κυριακή με 3-1 της Ξάνθης, για την 27η αγωνιστική της Super League, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει από τους Ακρίτες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33' με την κεφαλιά του Κάστρο, ωστόσο η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και σε διάστημα δύο λεπτών έκανε την ολική ανατροπή με τέρματα των Οικονόμου (68') και Πόνσε (70'). με τον Μπογέ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.






Πηγη: zougla.gr - βίντεο novasports.gr - ert.gr






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael