Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου (φωτο-βίντεο)



Με λαμπρότητα και ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 η χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. 
 
Την χειροτονία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συμπαραστούμενος από τους Μητροπολίτες Κοζάνης Παύλο, Καστορίας Σεραφείμ, Γρεβενών Δαβίδ, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Δρυοβούνου, Πανοσιολ/τος Αρχιμ. π. Στέφανος Ρήνος, μοναχοί, Ιερείς της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης αλλα και πλήθος πιστών από την Σιάτιστα και Καστοριά. 

Ο νέος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης στον λόγο του, ευχαρίστησε το Σώμα της Ιεραρχίας το οποίο τον τίμησε με την ψήφο του και εξελέγη Μητροπολίτης Σιατίστης.

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απευθυνόμενος προς τον Μητροπολίτη Αθανάσιο, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τώρα αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο το οποίο του εμπιστεύθηκε ο Θεός. 

Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι πιστοί αναφώνησαν ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

Δείτε το βίντεο της τηλεόρασης 4E



Πηγή βίντεο: tv4e.gr

Δείτε πολλές φωτογραφίες 


*Το Siatista-Info ευχαριστεί τον κ. Νίκο Λεσγίδη και τον κ. Γ. Παπαδόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια των φωτογραφιών από την Χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Σιατίστης












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael