Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τελετή διοικητικής παραλαβής του έργου «Εγκατάσταση και επεξεργασία Λυμάτων στην Δ.Ε. Ασκίου (φωτο-βίντεο)Παρουσία της δημοτικής αρχής καθώς και υπηρεσιακών και τεχνικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Καλονέρι στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, η τελετή διοικητικής παραλαβής του έργου «Εγκατάσταση και επεξεργασία Λυμάτων στην Δ.Ε. Ασκίου και Εξωτερικά Αποχετευτικά Δίκτυα οικισμών Γαλατινής, Εράτυρας, και Καλονερίου προς ΕΕΛ Δ.Ε. Ασκίου». 


Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό ΕΠΠΕΡΡΑΑ που αφορά το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη υπό την επίβλεψη της ομάδας τεχνικών της Π.Ε. Κοζάνης.Αναμένεται να εξυπηρετήσει τις Τ.Κ. Εράτυρας, Γαλατινής και Καλονερίου, συνολικού πληθυσμού 3.500 κατοίκων. 


Ως έργο πνοής χαρακτήρισε το έργο ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν, τονίζοντας παράλληλα την σημαντικότητα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Ανέφερε επίσης ότι στόχευση είναι να λειτουργήσει βιολογικός καθαρισμός μετά την Νεάπολη και την Δ.Ε. Ασκίου και στην Σιάτιστα (όπου ήδη ο βιολογικός καθαρισμός έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) αλλά και στο Τσοτύλι.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael