Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Ο Παναγιώτης Στρακαλής στον συνδυασμό "Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί"


Έχοντας πλήρη συνείδηση και όραμα για το δήμο Βοΐου, αισθάνομαι την υποχρέωση ως ένας νέος άνθρωπος και νέος επιστήμονας να συμμετέχω στην αναμέτρηση του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλάι του Λαζάρου Γκερεχτέ και του συνδυασμού μας. 
Ο Λάζαρος ως ένας νέος με όρεξη, όραμα και τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει ως αντιδήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης, με το ήθος και τις αξίες που τον διακατέχουν, ήταν από τις προτάσεις που είχα, αυτή που δίχως δεύτερη σκέψη αποδέχθηκα. Τον ευχαριστώ για αυτήν τη μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Στόχος να περάσει ο δήμος σε τροχιά αναδιαμόρφωσης και ανάπτυξης. Να αλλάξει σελίδα. Να προστατέψουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του δημότη.Να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας.Για ένα δήμο με αρχές και αξίες.
Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά πιστεύω ότι ο τόπος μας θα ξεπεράσει τα προβλήματα του δίνοντας την ευκαιρία σε νέα άτομα με όρεξη για δουλεία, να συμβάλουν δυναμικά.


Θα συναντηθούμε στις γειτονιές που θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, με στοχευμένες λύσεις και προτάσεις. Γιατί το οξυγόνο μας είναι ο διάλογος.
Είναι η στιγμή να πάμε περήφανοι τον Δήμο εκεί που του αξίζει να σηκώσουμε το ανάστημα απέναντι από την ηττοπάθεια,τη μιζέρια,το σκοτάδι και το φόβο.


Πάμε δυνατά. Πάμε υπεύθυνα μαζί.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στις 4 Αυγούστου του 1992.

Σπούδασα στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακών εξειδικεύσεων στα Υπολογιστικά Μαθηματικά και την Πληροφορική. Συνέχισα τις σπουδές μου, πραγματοποιώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός, σε Νέα Πέραμο Αττικής (Μεγάλο Πεύκο) και Ξάνθη.

Επιπλέον ασχολούμαι με την έρευνα έχοντας αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και την συγγραφή βιβλίων στους τομείς των θετικών επιστημών και της οικονομικής επιστήμης. 


Εργάστηκα σε μεγάλους οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στα αντικείμενα των σπουδών μου, αλλά και σε οτιδήποτε χειρωνακτική εργασία εποχική και μη, για να μπορέσω να πραγματοποιώ τα όνειρα μου.


Μιλάω άπταιστα, αγγλικά και γαλλικά. 


Έχω επιπλέον πιστοποιήσεις ειδίκευσης και γνώσεις στους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου,της κατασκευής και σχεδιασμοί ιστοσελίδων,της διοίκησης,των βάσεων δεδομένων καθώς και της άριστης γνώσης αρκετών γλωσσών προγγραμματισμού.


Παναγιώτης Ν. Στρακαλής














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael