Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (βίντεο)
Δήλωση για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Η δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ως εξής: 
«Η 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, είναι και σήμερα φάρος στον αγώνα των εργαζόμενων, των άνεργων γυναικών, του λαϊκού μας κινήματος σε όλο τον κόσμο, ενάντια στις κοινωνικές διακρίσεις, στην εκμετάλλευση.
Καλούμε κάθε εργαζόμενη, άνεργη, κάθε συνταξιούχο, κάθε νέα γυναίκα να κάνει μια νέα επιλογή. Να βαδίσουμε μαζί έναν διαφορετικό δρόμο: Το δρόμο της ελπίδας, της πάλης για μια αξιοπρεπή ζωή, με βάση τις δυνατότητες που υπάρχουν στον 21ο αιώνα, για μια οικονομία και κοινωνία που θα εξασφαλίζει σε όλες εργασία, ελεύθερο χρόνο, θα προστατεύει τη μητρότητα χωρίς τη λογική του "κόστους" για το μεγάλο κεφάλαιο.
Ο δρόμος αυτός προϋποθέτει αποφασιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, στους αγώνες και σε όλες τις κάλπες.
Απορρίψτε την πολιτική που σήμερα υπηρετεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που προηγούμενα υπηρέτησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Δίνουν εξετάσεις στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στους μεγάλους επιχειρηματικούς κολοσσούς, καταδικάζοντας τις γυναίκες στην ανασφάλεια, την ανεργία, την έλλειψη κρατικών υπηρεσιών προστασίας της μητρότητας, των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών.
Βαφτίζουν δήθεν φιλολαϊκή πολιτική υπέρ της "ισότητας των φύλων" και των "ίσων ευκαιριών" την εξίσωση προς τα κάτω των μισθών, των συντάξεων, των δικαιωμάτων ανδρών και γυναικών.
Σας καλούμε να μη συμφιλιωθείτε με τον κατακερματισμό της ζωής σας ανάμεσα στις επαγγελματικές, τις οικογενειακές, τις προσωπικές υποχρεώσεις. Να μη συμφιλιωθείτε με τη λογική των "κουπονιών", των "εφάπαξ" επιδομάτων, των ευκαιριακών παροχών.
Με ένα ισχυρό ΚΚΕ παντού μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά».

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael