Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Italian Fur Fashion Night – 1η μέρα στην έκθεση γούνας "The One Milano 2019" (βίντεο)



Στους συνήθεις κατασκόπους από την Κίνα, φέτος προστέθηκαν περισσότεροι από το Πίτιγκορσκ και την Τουρκία. Λίγοι οι ρώσοι, ανύπαρκτες οι δουλειές την 1η μέρα της έκθεσης THEONEMILANO

Μετά την παταγώδη αποτυχία της έκθεσης του Hong Kong όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο Μιλάνο. Η πρώτη μέρα σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έδειξε ότι οι ελπίδες ήταν φρούδες.
Η έκθεση είναι υποτονική στο ξεκίνημα της. Η εικόνα που μεταφέρουν οι έλληνες γουναράδες είναι στενάχωρη. Η επισκεψιμότητα είναι μισή σε σχέση με πέρσι. Οι πολυαναμενόμενοι ρώσοι είναι λίγοι και διστακτικοί. Στους διαδρόμους κυκλοφορούν αρκετοί γνωστοί σχιστομάτηδες με κατασκοπικές διαθέσεις και δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να μπαινοβγαίνουν στα περίπτερα παίζοντας με τα νεύρα των εκθετών. Λίγοι οι ευρωπαίοι, αρκετοί οι «κατάσκοποι» του Пятигорск και της Τουρκίας που προσπαθούν να κλέψουν σχέδια για να αντιγράψουν.


Το μόνο σίγουρο δυστυχώς είναι ότι δουλειά δεν υπάρχει.

Ο πάνω όροφος (η αίθουσα των μικρών) δεν είδε τίποτα απολύτως σήμερα. Ο κάτω όροφος είχε υποτονική κίνηση χωρίς όμως δουλειές.

Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που δηλώνουν ικανοποίηση από την κίνηση.


Ας ελπίσουμε ότι ευσταθεί η άποψη ότι η πρώτη μέρα είναι δύσκολη και οι επόμενες «στρώνουν» το κλίμα(αν και πέρσι έγινε μάλλον το αντίθετο, δηλαδή υπήρξε μια αρχική αισιοδοξία αλλά κατά τις επόμενες μέρες, αυτή η αίσθηση αποδείχτηκε απατηλή).




Πηγη: oladeka.com - βίντεο Δημήτριος Κοσμίδης








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael